Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Udendørs gulvlampe, af det bedste italienske design

Denne side dedikeret til udendørs gulvlamper belyser hele originaliteten af ​​italiensk design.
Vores medarbejdere har lavet et omhyggeligt udvalg for kun at tilbyde de bedste produkter, der er lavet med præcision og opmærksomhed på detaljer.

Gulvlamper af malet aluminium med en simpel og moderne stil. Squared linjer og innovativt design til dem, der har møbleret deres udendørs på en simpel og minimal måde. Beskedenhed til elegance er det italienske mærke, der har underskrevet disse lamper: Talenti.
For dem der i stedet elsker originalitet og har mulighed for at have en stor have, kan man nyde forslagene fra to mærker fremstillet i Italien, der gør storslåede lyse møbler ved hjælp af polyethylen som råmateriale.
Lysende kugler minder om månen eller prismelamperne for at give kontraktrummet designet af Slide med elegance. Eller lamper i form af en tulipan eller rose, der kan tilpasses i det farvede lys, der overfører Myyour signaturer.

Køb online til din have et storslået belysningsdesign. Vores medarbejdere hjælper dig gerne igennem hele indkøbsprocessen og besvarer dine spørgsmål via den relevante chat, vores telefonnummer på hjemmesiden eller til vores e-mail-adresse.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige oplysninger og cookies