Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Tiffany lamper, i vintage stil

Dette afsnit er dedikeret til Tiffany lamper. Perfekt til at dekorere en vintage eller retro stil hjem.
Kostbare lamper med et tidløst design, der efterlader hver gæst fortryllet.

Blandt vores forslag finder du Tiffany stil bordlamper med simpel harpiks base eller repræsentation for små engle eller kvinder. Skulpturbasen er også tilgængelig i bronze eller i messingstøbning. Tiffany stil loftslamper med kæde lavet enten med farvet glas eller med perlemor i runde eller rektangulære former.
Endelig er væglamperne med et vintage design perfekt til belysning af boliger, der har en retro-stil indretning.
Hver lampe består af hundredvis af stykker af originale amerikanske Tiffany-glas, der er samlet enkeltvis af faglærte håndværkere.

Historie af Tiffany lamper:
De farvede glasmosaiklamper, der almindeligvis hedder Tiffany-lamper, er et af de mest populære symboler på den såkaldte "Art Noveau" inden for boligindretning og udsmykning af værelserne.
Denne stil, der også er kendt i Italien som Liberty, blev udbredt i 1920'erne i USA og senere i Europa.
Historisk Tiffany lamper blev født i slutningen af ​​1800'erne fra en ide om Louis Comfort Tiffany, søn af den mest berømte Charles Lewis, medstifter af det berømte smykkeselskab Tiffany & Co. Louis, fra en alder af 24 år, blev han interesseret i fremstilling af genstande kunstnerisk glas og grundlagt i 1885 sin egen glasfabrik, hvor han udviklede en proces til fremstilling af opalescerende glas, der i høj grad henvender sig til idealerne for kunst og kunsthåndværkbevægelsen grundlagt i England.
Blandt virksomhedens hovedaktiviteter var der produktion af farvede ruder, en aktivitet, som gradvist blev udvidet og begyndte at producere et komplet udvalg af inventarelementer.