Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Originale Tiffany lamper: loftsbelysning, væglamper, lysekroner, Tiffany stil

På Viadurini fundet til salg online snesevis af modeller af loftslamper, standerlamper, lampeskærme, væglamper, sengelamper, lysekroner og Tiffany-stil lamper.

Især Viadurini tilbyder to typer af Tiffany-stil lamper både æstetisk værdifulde.
En baseline rettet mod dem, der, selv om de ikke ønsker at fratage dig selv af skønheden i disse stykker, har et stramt budget.
Den anden linje, højt niveau, der nærmer den oprindelige Tiffany lamper, som det er lavet med originale amerikanske glas karakteriseret ved høj styrke.

Ved siden af de traditionelle høje fakturaskabeloner fundet flere særlige lamper i dyr form (sommerfugl, spurv, papegøje, ugle, pingvin, frø, tukan osv), genstande såsom fyrtårne, bodices og terninger Mondrian eller Rubik stil.

Realiseringen af ​​denne type lamper kræver en masse arbejde fra den kunstneriske og design synspunkt og fra det konstruktive synspunkt for sammensætningen af ​​glasmosaikker.
 

History of Tiffany lamper

Mosaikken af farvede glas lamper, kaldet Tiffany lamper, er en af de bedst kendte symboler på den såkaldte "Art Nouveau", i møbelindustrien af huset og udsmykningen af værelserne.

Denne stil, også kendt som Liberty i Italien, har oplevet sit højdepunkt i løbet af 20'erne den første i USA og senere i Europa.

Historisk set blev Tiffany lamper er født i 1800 fra en idé om Louis Comfort Tiffany, søn af den berømte Charles Lewis, medstifter af den berømte Tiffany & Co. smykker virksomheder

Louis, fra en alder af 24 år, blev interesseret i fremstilling af kunstneriske objekter i glas, og derefter grundlagde sit eget firma i 1885 glasfremstilling, hvor han udviklede en proces til fremstilling af opaliserende glas, hvilket gør omfattende henvisning til de idealer Kunst og bevægelse Crafts blev grundlagt i England.

Blandt de vigtigste aktiviteter i sine selskaber var der produktion af farvet glas mosaik, aktivitet ekspanderede gradvist begynder at producere et fuldt sortiment af møbler.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige oplysninger og cookies