Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Italienske lamper, lavet af terrakotta

I denne kategori præsenterer vi Italienske lamper, lavet af terrakotta.
Håndlavet af dygtige håndværkere repræsenterer de den høje kvalitet af Made in Italy produkter.

Inde i vores katalog er der et bredt udvalg af modeller, herunder loftlamper med stjerneformede arme for at give et originalt tryk til dine værelser: væglamper med kvadreret linjer med kubiske eller rektangulære modeller og indbyggede spotlights. Alle præget af en unik stil med vintage og rustik design.
Terracotta er et produkt af jorden. Duktil men resistent på samme tid er det et materiale, der i kombination med vand gør det muligt at støbe og skabe de ønskede former.
Når først en eller flere kombinationer af jordarter er blevet modelleret, skal arbejdsprocessen gennemføres ved kogning ved en temperatur på 980-990 ° C.
Det italienske mærke Toscot er et toscansk selskab, der er specialiseret i håndlavet produktion af terracottabelysningsprodukter, kombinerer den toscanske tradition for håndstøbning med former og dekorationer fra klassisk til moderne.

De foreslåede produkter er alle unikke stykker håndlavede i Toscana ved hjælp af materialer af høj kvalitet. Pleje af dekorationer og finish giver produkterne særlig værdi.
For oplysninger eller for at få et personligt tilbud, bedes du kontakte os på vores telefonnummer eller på vores e-mail-adresse. Vores medarbejdere vil gerne hjælpe dig gennem hele indkøbsprocessen.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige oplysninger og cookies