Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Lamper i håndlavet terracotta fra indendørs, udendørs og have

På Viadurini finde den bedste af Made i Italien med hensyn til de håndlavede ler lamper til indendørs, udendørs og have produceret af de historiske mærker af sektoren som TOSCOT , Ferroluce og lys .

Det største udvalg til salg online med over 100 modeller, herunder applikation, væg og gulv lamper, lysekroner, pendler, forsænket lys, haven lamper: alle værdifulde produkter, der kombinerer en unik stil med retro design, vintage og moderne .

Ønsket om at modellere jorden, fascineret menneskeheden siden oldtiden. Og leret, det er dens produkt. Duktilt men resistent samtidig, er et materiale, i kombination med vand, er egnet til at blive støbt og skabe de ønskede former.

Når støbt en eller flere kombinationer af jord, skal du færdiggør fremstillingsprocessen gennem en bagning ved en temperatur på 980- 990 ° C. På grund af sin stabilitet, ældning, og lethed på grund af sin porøsitet, ler er den mest almindelige byggemateriale og mere.

I dag, i virkeligheden, leret er også udbredt til at opnå mange møbler, herunder deres egne håndværk terracotta lamper; romantiske og raffinerede tilbehør, belysning must for fantastiske.

For eksempel TOSCOT er et toscansk virksomhed, specialiseret sig i produktion håndlavet håndlavede terracotta belysning produkter, det kombinerer den toscanske tradition for hånd-støbte former og dekoration lige fra klassisk til moderne.

Ethvert industriprodukt eller gøres i serien, men unika håndlavede i Toscana ved hjælp af materialer af højeste kvalitet og med særlig vægt på alsidighed og coordinability.
Pleje af dekorationer og finish giver særlig værdi. Kreativ forskning, som er grundlaget for deres realisering forvandler objekt i moderne møbler løsninger.

Oplev indsamling af terracotta lamper i toscansk stil TOSCOT!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige oplysninger og cookies