Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Messing lamper, made in Italy

I dette afsnit på vores hjemmeside vil vi gerne introducere dig messing lamper.
Et perfekt valg for dem der elsker vintage design og 50'erne atmosfæren. Men ikke mindst er de dristige grafiske egenskaber og de sfæriske elementer i messinglamperne også perfekte til industriel og minimal stil. Udover de klassiske lamper er der også modeller med moderne design, som f.eks. Nikkel-finish lamper og marine-stil modeller med klare referencer til nautiske verden.

Messing er et meget ofte brugt materiale til at lave designerbelysning og lysekroner, da det er en kobber- og zinklegering, som takket være dens egenskaber som mekanisk styrke, farve, fleksibilitet og formbarhed er et perfekt materiale til et håndværk.
Viadurini tilbyder dig det bedste udvalg af væglamper, loftlamper, gulvlamper og messingbordslamper fra de bedste firmaer som Il Fanale og Aldo Bernardi. Modeller af indendørs lamper til huse og værelser, have og udendørs modeller, der er perfekte til offentlige steder, arkader, loggier og miljøer tæt ved havet.
De unikke i deres art er messinglamperne meget solide og modstandsdygtige samt har et umiskendeligt design. Dekorationerne, der ofte gøres til at pynte lampens yderside, hvis de er i strålende materialer som kobber eller sølv, skaber en kontrast med stor visuel effekt.

Et tip til rengøring af messinglamperne for at undgå opacitet over tid. Vedligeholdelsen af messing består normalt i polering og i fjernelse af støv. Til polering er det tilstrækkeligt at forsigtigt tørre en blød, tør klud på overfladerne. For at fjerne snavs skal du bare bruge en blød klud dyppet i sæbevand for at passere over messing.
Husk at for eventuelle spørgsmål er du fuldstændigt bortskaffet. Det vil være en fornøjelse for os at hjælpe dig med at vælge dine drømmes messinglampe.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige oplysninger og cookies