Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Messing lamper

For dem, der elsker vintage, atmosfæren 50 års .. slutte sin lever en messing lampe vil være det rigtige valg! De stærke funktioner diagrammer og sfæriske elementer af messing lamper er også perfekt til en industriel og minimal stil. Ud over de modeller i klassisk stil, samt modeller fra mere moderne design som lamperne med nikkel finish og modeller i en nautisk stil med klare referencer til den nautiske verden.

L 'Messing er et materiale der ofte bruges til at lave mange boligtilbehør, lamper og lysdesign; men hvorfor?
Messing er en legering af kobber og zink, som - takket være sine karakteristika såsom mekanisk modstand, farve, fleksibilitet og formbarhed - er et perfekt materiale til en håndlavet.

Viadurini tilbyder dig det bedste udvalg af lamper, væglamper, suspensioner, gulvlamper og belysningssystemer messing af de bedste selskaber som The Light og Aldo Bernardi.
Vis alle modeller af indendørs lamper til huse og værelser, have og udendørs modeller perfekte tilgængelige rum, verandaer, loggiaer og steder i nærheden af ​​havet.

Enestående i sin art, messing lamper er meget solidt og holdbart samt at have et karakteristisk design. De dekorationer, ofte til at pynte det ydre af lamperne, hvis i strålende materialer som kobber eller sølv, skabe en stor visuel kontrast effekt.

Et tip til rengøring terracotta lamper til at forhindre uklarhed over tid. Messing vedligeholdelse består normalt i polering og fjernelse af pulveret. Til polering, blot forsigtigt gnide overfladerne med en blød klud asciutto.Per fjernelse af snavs, bare bruge en blød klud dyppet i sæbevand til at videregive messing.

Vi kan finde nogen foretrukne løsning. Husk, at for enhver tvivl, vi står til din rådighed. Det vil være en fornøjelse for os at hjælpe dig med at vælge den messing lampe af dine drømme, men også enhver møbel, der er rigtige for dig!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige oplysninger og cookies