Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Lamper i kobber design og håndværk

Hvem ville ikke ønsker et hyggeligt hjem belyst med varme toner og gyldne nuancer? For at opnå dette, skal du omhyggeligt planlægge belysning. En kobber lampe design er i stand til at skabe en "magisk atmosfære, omslutter dig i en lempelse af en indirekte lyse nuancer intens. Faktorer afgørende for en raffineret og elegant atmosfære. Minimal design og industri, kobber lamper, er perfekt integreret i en moderne atmosfære, men også i en retro og vintage stil.

Takket være kobber, en af ​​de mest trendy materialer til hjemmet belysning, lamper og lysekroner er lavet til at matche med enhver omhyggelig detail miljø. Ælt i hånden, kobber lamper er eksklusive tilbehør til både indendørs og udendørs.

Kobber, en af ​​de første metaller, der anvendes af mennesker, har altid været let støbes, især til plader, som igen blev bøjet og formet til den ønskede form.

Selv i dag, kobber er et fremragende materiale til oprettelse af objekter, takket være sin uendelige muligheden for at behandle både den ren tilstand er i legeringer, såsom messing og bronze.
For elskere af den grønne, er det interessant at vide, at det er en bæredygtig øko materiale og 100% genanvendeligt.

Også især i nuancer af sin farve, kobber varierer fra rød til brun til grøn: sammen med guld er den eneste farvede metal.

Viadurini finde et katalog over den fortsatte vækst i design kobber vedhæng lamper, gulv, bord, væg, skabt af hånden og produceret i Italien af førende mærker som Aldo Bernardi og The Beacon . For en mere præcis vurdering af en eventuel anvendelse af hver lygte (enten ved intern og / eller ekstern), bør du kontrollere de oplysninger i databladet og især graden af ​​IP beskyttelse af hvert apparat.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige oplysninger og cookies