Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

keramik lamper

Hjemmet indretning er rart, når udtrykke os selv. Og for dem, der har den romantiske sjæl vil skabe et hjørne oplyst af en sød i keramisk design lampe.

Keramik er en gammel kunstart, et let formbart materiale, og en holdbar bagt én gang og fascinerende.
Keramisk sædvanligvis sammensat af forskellige materialer, især lerarter men også feldspater, kiselholdigt sand, jernoxid, aluminiumoxid og kvarts. Leret er et naturmateriale. Trukket langs bredden af ​​floder eller kløfter i virkeligheden, det har at gennemgå en rensningsproces, før de behandles. Dens plasticitet giver derefter at forme det til din smag; hænder og drejning er nyttige værktøjer. Leret fortyndet med lidt vand er i stand til at skabe nogen type objekt. Men når forarbejdes, inden de blev bagt i ovne til mere end 1000 ° grader, skal det tørres op til 15 dage.

De keramiske lamper, unikke i deres form, kommer i mange former og størrelser: perforeret, med farvet, groft, prydet med stof dele, trække over til andre materialer som glas eller træ for at få en retro stil.

I vores e-handel kan findes i top-kvalitet keramiske lamper såsom Aldo Bernardi modeller, producent foreslår keramik lamper i moderne design og håndværk.
Teknikken anvendes til at skabe linien I Lustri er, at fusion glans, indeholdende et lag af følgende ædelmetaller: guld 24 karat, 22 karat platin og kobberindhold på 90%.

For at lysne din dagligstue vælge blandt de mange forslag til Viadurini en bordlampe eller keramik suspension; spredt lys giver rummet en afslappet elegance.

Blive forbløffet over de mange forslag i keramisk design klassisk eller moderne lamper og vælge den model af dine drømme!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige oplysninger og cookies