NEDSATTE VARER OP TIL 50%
kundeservice +39 0541.623760
Indkøbsvogn
Hjemmeside > BELYSNING > Gulvlamper > Gulvlamper Il Fanale >

Gulvlamper og gulvlamper Il Fanale

kategorierPROMOTION OCTOBER 2018


Avanceret søgning

Lampe justerbar industrielle stil jord Reporter Il Fanale
Made in Italy
Il Fanale

Lampe justerbar industrielle stil jord Reporter Il Fanale

kr 6.569,53 kr 7.382,33 -11%
Gulvlampe art nouveau keramik Anita Il Fanale
Made in Italy
Il Fanale

Gulvlampe art nouveau keramik Anita Il Fanale

kr 8.202,59 kr 9.231,64 -11%
De gulvlamper ... af elegante møbler og nyttigt! Et lys som dette lyser indpakningen værelse i en varm og behagelig lys. Gulv lamper, der oprindeligt designet til yderligere belysning af store områder, er i dag blevet uundværlige tilbehør.

Fordelen ved denne type af lamper er, at de fylder meget lidt plads, og dette er til dels skyldes deres slanke form gør det muligt at indsætte dem i ethvert miljø, selv når centimeter til rådighed, er begrænset.

Deres lette vægt, du kan flytte dem let afhængig af nye behov eller blot at ændre deres møbler og undgå monotoni. De gulvlamper er sikkert meget værdsat af dem, der ønsker at kombinere produktets funktionalitet med design og æstetisk forskning.

Den Fana den, der fører belysning selskab, skaber lamper er kendetegnet ved en balance mellem volumen og proportioner og kreativitet uden overdrivelser, der skiller sig ud varens værdi.
Gulvet lamper af lampen har et unikt og eksklusivt design. Produktion, helt italiensk, er i stand til at blande perfekt sublimt håndværk med de nyeste teknikker d 'belysning og derved skabe unikke produkter og tidløse, samtidig med at råmaterialet.

Made in Italy er parolen; elementerne er messing, kobber og jern.

Oplev alle vores væglamper af Lyset!