Made in Italy

Bed polstret seng container løft 160x190 / 200cm Aida

  • Made in Italy
  • Kode: AIDA
kr 16.331,86
Materiale nikita lysegrå / mørkegrå
Leveringstider 15 arbejdsdage

Polstret dobbeltseng med løftebeholder 160x190 / 200cm Aida, lavet i Italien

Aida designsengen er kendetegnet ved den originale form på dens meget slanke og slanke sengegavl. Den generøse og imødekommende form fanger straks opmærksomheden for sit meget behagelige udseende.
Den høje og generøse struktur rummer en stor beholder, som let kan tilgås gennem sengebundens løftemekanisme. Sengegavlens capitonné-udførelse giver den en eksklusiv og raffineret karakter.
Sengegavl dekoreret med knapper (ikke aftagelig)
Fødder i plast med poleret krom finish H 8 cm, fremspring fra jorden 7 cm.

Aida dobbeltseng med beholder fås i versionen til 160x190 cm lamelbund eller til 160x200 cm lamelbund:
- 160x190 cm ; overordnede mål L 202 x P 213 x H 123 cm
- 160x200 cm ; overordnede mål L 202 x P 223 x H 123 cm

Der er også to forskellige åbningsmekanismer:
- standard åbningsmekanisme: netløftesystem, der giver dig mulighed for at drage fordel af en praktisk pladsbesparende beholder. De anvendte mekanismer er patenteret og fremstillet i Italien.
- Komodo åbningsmekanisme: Med en enkel gestus er sengebunden placeret i den ideelle størrelse, så du kan rede sengen uden at skulle sænke dig selv og for at give rigelig adgang til hele beholderen. Komodo er en patenteret mekanisme fremstillet i Italien.

Nikita 75% PL - 25% CO, vandafvisende belægning
Sådan vaskes Nikita-betrækket: Pletter forårsaget af væsker (kaffe, mælk, te, vin, øl, alkohol osv.) kan fjernes blot med en fugtig klud.
30° grader - må ikke bleges

NB : netværk inkluderet . Det er muligt at tilpasse typen af ​​polstring og sengens fødder: for information skriv til clienti@viadurini.it.

Denne seng er en del af en kollektion af polstrede dobbeltsenge , hvis design er inspireret af den bøhmiske atmosfære i Via Brera, kunstnerdistriktet i Milano. Produkterne i denne linje fremkalder dens charme, kultur, arkitektur, historie og kunst, med referencer til en elegant parisisk stil. Design og forskning smelter sammen, hvilket gør det muligt at skabe artikler, der genskaber fantastiske atmosfærer. Frihed og fantasi: Sengene i denne kollektion kan tilpasses ved at vælge mellem forskellige typer polstring, farver og detaljer.

PRODUCENT
Denne artikel er lavet af et firma, der er specialiseret i produktion af møbeltilbehør, der kan prale af en erfaringsbaggrund, der krydser møbler- og tilbehørsverdenen på tværs, fra produktion til markedsføring.
Designstole, faste og udtrækkelige spiseborde, polstrede senge med beholdere, lænestole, indretningstilbehør ... dette firmas tilbud spænder inden for alle indretningskategorier og tilbyder designprodukter med en stærk æstetisk effekt, uden at udelade funktionalitet og praktisk brug.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefonlinjer)
  • Mandag til fredag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.dk
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • De angivne priser er inklusive Momsregistreringsnummer