Beato Angelico stor fresco "Bebudelsen" made in Italy

  • Kode: 136AffrescoGrande-
kr 13.075,64
Leveringstider 30 arbejdsdage
Fresco reproduktion Beato Angelico "Bebudelsen" 1140 ca. Firenze, Museo di San Marco. Lavet helt i hånden i Italien.
Viadurini har underskrevet en eksklusiv aftale med Bottega Artigiana Tifernate, firma umbriske malere arbejder med pictographic teknik til de vigtigste museer i verden, herunder Vatikanets museer. Teknikken med Pictografia, som Tifernate Bottega blev tildelt et patent i 2000, består af en original teknisk proces kombineret med en behandling lavet med gamle metoder og er defineret som "den bedste teknik til at skabe et maleri ved hjælp farve teknikker og oprindelige metode" . Resultatet er lig med den reelle!
Så hvis du altid har ønsket at stjæle Monets åkander, Botticellis Primavera eller Kiss af Klimt til at dekorere væggene i dit hjem eller din virksomhed, nu kan du!
Lærerne producerer også malerier, freskomalerier og paneler af enhver størrelse. Kontakt os på: clienti@viadurini.it

L 'fresco er forberedt med kalk og sand. Gennem behandlingen cyklus ikke producerer affald eller for miljøet eller mennesker. Retouchering sker ved hånden på hvert stykke, og hele arbejdet med tempera eller vandfarver, for at give dybde og glans typisk for et originalt maleri. Tykkelsen på værker er lavet i hånden med varmt gips og naturlig lim.
På anmodning, kan de værker beskyttes for "udenfor.

Oprindelsescertifikatet attesterer originaliteten af arbejdet; datoen for realisering gør det muligt at gå tilbage til den periode behandlingen. Certifikatet er kombineret en kortfattet forklaring af teknikken.

CERTIFICERING ESPI Siden 2010 La Bottega Tifernate ESPI opnået certificering, der tillader fri eksport af værker, der genskaber netop en original. Få kunstnere i verden kan prale af denne "ros". Faktisk er denne type dokumentation udstedes, hvis Kulturministeriet kender alvor og berettigelsen af modtageren.
Den fresko leveres udstyret med 4 kroge lavet af antracit malet smedejern med håndlavede foringer (klassiske umbriske kroge), for at sikre en perfekt forsegling på væggen.
De oversize fresker leveres pakket med bobleplast, polystyren og skum og anbragt i en helt lukket trækasse.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefonlinjer)
  • Mandag til fredag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.dk
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • De angivne priser er inklusive Momsregistreringsnummer