Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Beato Angelico fresco reproduktion "Bebudelsen" håndlavet

Kode: 136Affresco-
kr 1.213,21
Moms er inkluderet
- +
Leveringstider
15 arbejdsdage
Bottega Tifernate
Fresco reproduktion Beato Angelico "Bebudelsen" 1140 ca. Firenze, Museo di San Marco. Lavet helt i hånden i Italien.
Viadurini har underskrevet en eksklusiv aftale med Bottega Artigiana Tifernate, firma umbriske malere arbejder med pictographic teknik til de vigtigste museer i verden, herunder Vatikanets museer. Teknikken med Pictografia, som Tifernate Bottega blev tildelt et patent i 2000, består af en original teknisk proces kombineret med en behandling lavet med gamle metoder og er defineret som "den bedste teknik til at skabe et maleri ved hjælp farve teknikker og oprindelige metode" . Resultatet er lig med den reelle!
Så hvis du altid har ønsket at stjæle Monets åkander, Botticellis Primavera eller Kiss af Klimt til at dekorere væggene i dit hjem eller din virksomhed, nu kan du!
Lærerne producerer også malerier, freskomalerier og paneler af enhver størrelse. Kontakt os på: clienti@viadurini.it

L 'fresco er forberedt med kalk og sand. Gennem behandlingen cyklus ikke producerer affald eller for miljøet eller mennesker. Retouchering sker ved hånden på hvert stykke, og hele arbejdet med tempera eller vandfarver, for at give dybde og glans typisk for et originalt maleri. Tykkelsen på værker er lavet i hånden med varmt gips og naturlig lim.
På anmodning, kan de værker beskyttes for "udenfor.

Den Pictografia af fresko er pakket, kun op til 45x60 cm format, i en hvid kasse indsat i en gummi ramme fjer og fløjl, udstyret med optrækkeligt krog og sammenklappelige staffeli jern support. (Jern stativ kommer kun op til 18x24 cm) format

Oprindelsescertifikatet attesterer originaliteten af arbejdet; datoen for realisering gør det muligt at gå tilbage til den periode behandlingen. Certifikatet er kombineret en kortfattet forklaring af teknikken.

CERTIFICERING ESPI Siden 2010 La Bottega Tifernate ESPI opnået certificering, der tillader fri eksport af værker, der genskaber netop en original. Få kunstnere i verden kan prale af denne "ros". Faktisk er denne type dokumentation udstedes, hvis Kulturministeriet kender alvor og berettigelsen af modtageren.

For nylig viste produkter