Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Bath sammensætning suspenderet moderne design Novello Libera3D

Kode: LIBERA3D 03
kr 34.446,20
Moms er inkluderet
- +
Leveringstider
4 uger
Tilpasset
Denne vare kan tilpasses. For yderligere information: info@viadurini.dk
Novello
Du kan tilpasse alle vores forslag bad kompositioner, så kontakt os for et tilbud til: clienti@viadurini.it

Bath sammensætning suspenderet moderne design Novello Libera3D
Toiletartikler er i mat antracitgrå lakeret med en mat hvid lakeret rum dag. Den integrerede bækkenet Planen er Teknorit i Dark skifergrå. Spejlet ramme med prof. 15 cm er udstyret med LED-belysning.

Præparatet indeholder:
1 L.70 x s.50 x H.35 cm
2 L.70 x s.50 x H.35 cm
L.144 x s.50 x 3 cm H.1,5
4 L.115 x s.50 x H.38 cm
5 L.180 x s.15 x H.50 cm

specifikationer
- Faciliteter: træ partikel sp. 16 mm hydrofobe V100 E1 klasse med sider i adlet vision eller forskellige nuancer lakerede.
- Lakerede Fronter: MDF sp. 18 mm lakeret
- Planer Teknorit spess.12 mm.

Teknorit er ikke-porøs, kompakt og ikke-behandlede overflade med maling. Det består af ædle harpiks og høj kvalitet mineralske fyldstoffer. Den kan rengøres med normale rengøringsmidler såsom bad MP cif, blegemiddel, etc.
VIGTIGT: du må ikke bruge rengøringsmidler, der indeholder opløsningsmidler som trichlorethylen, fortynder, bestråler vandet. Til reparation ridser grund til at bruge og gendanne det oprindelige udseende er nok glatte overfladen med en slibende svamp såsom Scotch-Brite, og derefter med en blød klud.

Lakerede overflader, kræver særlig omhyggelig vedligeholdelse for at undgå ridser eller pletter. De er tilstrækkelig for rengøringsmidler til glas eller alkohol fortyndet med vand, tørring straks med bløde og ikke-slibende klude.

3D er et gratis program til stort badeværelse område, mangefacetteret og mangeartet som ser kompositoriske frihed til sin store udtrykskraft. enkle, tynde former. Sættet af moduler er omgivet af en perimeter med 45 ° kant, der fremhæver yndefuldt sammensætning.
Åbningen af ​​forsiden er gennem en push-pull-system. En naturlig følge af GRATIS 3D-system findes en række spejle i et nyt design.

Blandingsbatteri er ikke inkluderet i sammensætningen, for at have mere information til: clienti@viadurini.it

For nylig viste produkter