Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Bath sammensætning suspenderet moderne design Novello Craft

Kode: CRAFT N09
kr 42.923,78
Moms er inkluderet
- +
Leveringstider
4 uger
Tilpasset
Denne vare kan tilpasses. For yderligere information: info@viadurini.dk
Novello
Du kan tilpasse alle vores forslag bad kompositioner, så kontakt os for et tilbud til: clienti@viadurini.it

Bath sammensætning suspenderet moderne design Novello Craft
Unikke stykker af miljøet. Harpiksen cement, såsom træ og sten er arbejdet med en manuel proces, der øger sine mangler, hvilket gør hvert værelse unikt.
Sammensætningen er termocotto eg, håndvask suspenderet laminam sort oxid.

Badeværelset Sættet indeholder:
1 L.90 x s.45 x H.35 cm
1A L.90 x s.45 x H.1,5 cm
2 L.140 x s.45 x H.15 cm
2A L.70 x s.30 x H.11 cm
3 x L.90 x H.100 cm s.3
4 L.90 x s.15 x H.15 cm
5 L.90 x s.15 x H.100 cm
stigbøjlen

specifikationer
Trækonstruktioner: birk krydsfiner sp. 16 mm egefiner
Wooden fronter: i birk krydsfiner sp. 16 mm egefiner

The Oak fås i tre finish: naturligt knudret med noder på efterspørgslen, knudret hvid, termocotto staved. Sidstnævnte er en sofistikeret proces, som har til formål at øge samhørighed og kompakthed af fibrene, men samtidig give meget gode mekaniske egenskaber og af modstandsdygtigheden.

Laminam: Den behagelighed og forfinelse af overfladebehandlinger danner "hud" af Laminam plader: modstandsdygtige over for stød, ridser, vandafvisende og olieafvisende, modstandsdygtig over for syrer, UV-stråler, Laminam overflader, fås i forskellige farver uforanderlige over tid . Let at rengøre og hygiejnisk, fordi ikke-absorberende, pladerne, er naturlige og fri for giftige stoffer.

Den Novello æstetiske presser på for at innovere produkter på udkig efter en personalisering, hvor kreativitet er i stigende grad spazio.Con Craft kollektionen er inddrivelse af håndværk i moderne form den mobile antager selv aspekter, der gør det unikt, en perfekt syntese af tradition og innovation. Sagen er taget som en grundlæggende værdi i en kontinuerlig udforskning af nye muligheder for at sprede og berige de foreslåede initiativer, som de kan erklære objektet og fremme mødet mellem traditionel kunstnerisk håndværk og smag for eksperimenter og planlægningen af ​​sit moderne design.
Craft er det ultimative udtryk for design Novello, sit kald for innovation, og talent i jagten på materialer og avancerede teknologier kunstfærdigt udført af håndværksmestre. Alle møbler er fremstillet af krydsfiner.

Blandingsbatteri er ikke inkluderet i sammensætningen, for at have mere information til: clienti@viadurini.it

For nylig viste produkter