Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Bath sammensætning suspenderet håndværk Craft Novello

Kode: CRAFT N07
kr 45.603,26
Moms er inkluderet
- +
Leveringstider
4 uger
Tilpasset
Denne vare kan tilpasses. For yderligere information: info@viadurini.dk
Novello
Du kan tilpasse alle vores forslag bad kompositioner, så kontakt os for et tilbud til: clienti@viadurini.it

Bath sammensætning suspenderet håndværk Craft Novello
Naturlige, bæredygtige projekter, større respekt for miljøet er længst. Dette er grunden til materialer såsom harpiks cement fremstillet med enkelt-komponent vandbaseret, ikke-giftige og miljøvenlig.
Sammensætningen er lavet af knudret eg, håndvask støtte travertin. Tag lysegrå beton.

Sættet indeholder:
1 L.70 x s.45 x H.25 cm
1 L.70 x s.45 x H.25 cm
1A L.140 x s.45 cm x H.1,5
2 L.45 x s.40 x H.35 cm
3 L.90 x H.50 cm x P.3
4 L. 18 x P.12 x H.18 cm
5 L.25 x s.21 x H.100 cm

specifikationer
betonkonstruktioner: MDF sp. 16 mm
Trækonstruktioner: birk krydsfiner sp. 16 mm egefiner
Front beton: MDF sp. 16 mm
Wooden fronter: i birk krydsfiner sp. 16 mm egefiner

The Oak fås i tre finish: naturligt knudret med noder på efterspørgslen, knudret hvid, termocotto staved. Sidstnævnte er en sofistikeret proces, som har til formål at øge samhørighed og kompakthed af fibrene, men samtidig give meget gode mekaniske egenskaber og af modstandsdygtigheden.

Stone: Travertin poleret harpiks, sten mat grå, mat trachite og Carrara: natursten er de første byggematerialer, som anvendes i historien, ud over den charme af eksistens i millioner af år har karakteristika af styrke, kompakthed og per definition være biokompatible dem den udgjorde jorden.

Cement: En speciel proces gør den kompakte beton og elastik på samme tid at give ham en stor trykstyrke, som gør det muligt at bruge produktet i meget tynde lag, mens den lave porøsitet giver det en ekstraordinær modstand. Gennemfør tekniske rammer en høj slagstyrke, kemiske og slid, og opfylder de strenge krav i EØF-direktivet og den nye er mere stringent 2010 europæiske standarder i form af VOC (flygtige organiske forbindelser).

Den Novello æstetiske presser på for at innovere produkter på udkig efter en personalisering, hvor kreativitet er i stigende grad spazio.Con Craft kollektionen er inddrivelse af håndværk i moderne form den mobile antager selv aspekter, der gør det unikt, en perfekt syntese af tradition og innovation. Sagen er taget som en grundlæggende værdi i en kontinuerlig udforskning af nye muligheder for at sprede og berige de foreslåede initiativer, som de kan erklære objektet og fremme mødet mellem traditionel kunstnerisk håndværk og smag for eksperimenter og planlægningen af ​​sit moderne design.
Craft er det ultimative udtryk for design Novello, sit kald for innovation, og talent i jagten på materialer og avancerede teknologier kunstfærdigt udført af håndværksmestre. Alle møbler er fremstillet af krydsfiner.

Blandingsbatteri er ikke inkluderet i sammensætningen, for at have mere information til: clienti@viadurini.it

For nylig viste produkter