Bath hvid fritstående moderne design 173x75cm Katie

  • Kode: KATIE
kr 22499,59 kr 28124,54 -20%
Foranstaltninger 1730x750 mm
Leveringstider 3 arbejdsdage fra bestilling lavet * leveringstiden kan stige, hvis produktet ikke er på lager
Bath hvid fritstående moderne design 173x75cm Katie
Katie er en designer bad udstyret med dræn / overflow (forudinstalleret) og intern højdejusterbare fødder.
NB: eksklusive vandhaner.

Hvad kunne være bedre end at komme hjem efter en hård dags arbejde og nyde en dejlig forfriskende varmt bad?
For at give dig denne følelse Viadurini valgt for dig en interessant vifte af fritstående badekar (selvbærende), funktion og design. I badeværelset møbler er normalt anlagt til at foretrække den bekvemmelighed, ofte på bekostning af æstetik, men ikke nødvendigvis en ting udelukker det andet.
De bøtter af denne samling er lavet af et selskab i sektoren VVS med speciale i kun fritstående badekar produktion produceret med brug af de bedste akryl santirario at bruge og tilbyder løsninger af høj kvalitet fra traditionelt design, Art Deco og moderne.

Det fritstående badekar er en særlig type af kar, der i stigende grad erstatter spabadet. Det er selvbærende, der står alene og behøver ingen indbygning. Takket være dens alsidighed er ofte valgt til utraditionelle møbler, så placeres ved siden af ​​pejsen i soveværelset, midt i et rum ... Denne fleksibilitet gør det muligt for designere og arkitekter til at øge antallet af kreative muligheder til rådighed for dem . Fritstående betyder "stående", som står alene og ikke kræver indbygning.

Alle fritstående badekar af denne samling er lavet af akryl dobbelt lag; l 'akryl er et materiale i vid udstrækning anvendes i produktionen af ​​badekar, og det er vidt udbredt på markedet i løbet af de seneste årtier. Talrige forsøg har faktisk vist, høj kemisk og fysisk modstandsdygtighed. Dets overflade, holdbart, ikke-porøs og let at rengøre, udgør også en uigennemtrængelig barriere for bakterier og bakterier. Den akryl teknologi med dobbelt lag, født for nylig, giver en spa med enestående stabilitet og for at producere selvbærende former, der tidligere ikke kunne realiseres.
Hvorfor klik derefter på en akryl tank, end den klassiske støbejern badekar med fødder?
- Den akryl badekar vejer mindre end 173 af støbejern badekar, og dermed gøre det nemmere at installere og transport
- Den høje tykkelse af den indre overflade af karret i akryl vand holder varmen meget længere
- Overfladen af akryl to lag ikke-gulnende og altid bevarer sin brillantezzaInoltre, alle tanke af denne linje har været underkastet strenge test vedrørende temperatur, vægt og tætheden af svejsningen mellem den indvendige og udvendige belægning.
Af denne grund kan vi tilbyde en 5 års garanti mod fabrikationsfejl.

producent:
Disse fritstående tanke er lavet af et selskab etableret i 2008 af foreningen af ​​to godt matchede partnere, der har en oplevelse af mere end 25 år i sektoren VVS. Virksomheden har specialiseret sig i design og fremstilling af badekar udelukkende fritstående (selvbærende) produceret med brug af de bedste akryl forbindelser til medicinsk brug. Uanset miljøet af huset, du har til hensigt at levere, tilbyder den højeste kvalitet løsninger, fra traditionelle design, Deco og moderne. Ud over den faglige fordeling, vil tilbuddet også appellere til arkitektoniske og tekniske undersøgelser, der er på udkig efter produkter med høj kvalitet og æstetisk effekt.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro