Made in Italy

Bassano Francia træskænk med 6 skuffer og 2 låger lavet i Italien - Baiame

  • Made in Italy
  • Kode: BAIAME
kr 18.298,07 kr 22.872,59 -20%
Materiale træ
Leveringstider 35/40 hverdage
Længde (cm) 140
Dybde (cm) 43
Højde (cm) 90

Stue skænk i finerede træpartikler Made in Italy

Indendørs skænk med struktur i Toulipier finerede træpartikler, Bassano Francia finish og MDF bunde med 2 låger og 6 skuffer helt Made in Italy.
Den store opmærksomhed på produktets kvalitet sammen med undersøgelsen af de bedste anvendte materialer er grundlaget for skabelsen af dette produkt. Forfining af detaljer , respekt for tradition og kærlighed til højt håndværksmæssigt arbejde giver os mulighed for at skabe møbler med en harmonisk og sofistikeret klassisk linje . En konstant forpligtelse til forskning og fornyelse, mens den forbliver i traditionen, er grundlaget for arbejdet, og takket være disse antagelser bliver produkter med særligt præcise finish født.

Dimensioner:
  • Længde 140 cm
  • Dybde 43 cm
  • Højde 90 cm

MALERI: Maling udføres hovedsageligt med vandbaserede produkter. Vandbaseret og polyurethan maling for at give større modstand mod overfladen. Vandbaseret og shellak finish.

ALMINDELIG VEDLIGEHOLDELSE OG RENGØRING: Støv møblerne af med en tør klud. Undgå slibende og/eller opløsningsmiddelholdige produkter. Placer ikke pander eller andre genstande, der afgiver varme, på møbelplader. Du kan bruge speciel møbelvoks til at påføre med en ulden klud, hvis du vil genoplive varen.

FORHOLDSREGLER: I betragtning af at træ er et levende materiale og følsomt over for fugt, skal der lægges særlig vægt på at placere møblerne inde i boliger med puds, der har været hvilet og tørret i mindst 1 måned. Vi anbefaler dog at lade være med et mellemrum på mindst 5 centimeter fra væggen i nogle måneder og lufte rummene ofte.

NB: På forespørgsel fås forskellige finish.
Kontakt os for et tilbud eller for information ved at bruge formularen " Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter