Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Barok Murano glasvægspejl fremstillet i Italien - Simonello

Kode: SIMONELLO
kr 30.426,98 kr 41.077,92 -26%
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Materiale
Murano glas
Foranstaltninger
80x100cm
Leveringstider
30/40 arbejdsdage
Viadurini Living

Venetiansk barok Murano glasvægspejl produceret for hånd i Italien.

Spejlet er et alsidigt og tværgående møbel, der kan placeres i forskellige rum i huset, fra opholdsstue, til soveværelset , til badeværelset , til indgangen . Udover at være praktisk har den en vigtig dekorativ funktion og hjælper den med at understrege enhver form for møbler, hvis den vælges korrekt.

Det Simonello- formede væg spejl er lavet udelukkende for hånd af italienske håndværkere i Murano glas . Det kan betragtes som et sandt kunstværk, et udtryk for kunsthåndværkernes dygtighed i behandlingen af dette materiale. Linjerne er klassiske og barokke, rige på luksusdetaljer.

Denne artikel kan bruges til at møblere klassiske miljøer, men kan også indsættes i mere minimale og moderne sammenhænge for at genskabe et møbel baseret på kontraster.

Kvaliteten og designen af dette produkt garanteres af det værdifulde håndværk af materialerne, der udføres i henhold til gamle teknikker, der udleveres fra forfædre til i dag. Murano-glasforarbejdning , en italiensk stolthed berømt over hele verden, tillader produktion af forskellige typer tilbehør til møbler, der kan betragtes som virkelige kunstværker. Dette er luksuriøse , elegante og raffinerede genstande, der giver dig mulighed for at dekorere dit hjem med ægte Made in Italy håndværk.

NB: Da dette er en artikel lavet for hånd i Italien, er det muligt at anmode om oprettelse af tilpassede projekter. For information og / eller tilbud kan du kontakte os ved hjælp af formularen "Anmodning om information" .

Vi minder dig også om, at da dette er et håndlavet produkt, er intet produkt perfekt identisk med det andet.

Hver vare er underskrevet og ledsaget af et certifikat, der certificerer og garanterer oprindelsen af Made in Italy.

For nylig viste produkter