Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Badeværelsesskab med spejl Moderne ophængt møbeldesign - Sierra10

Kode: SIERRA10
kr 38.778,33
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Materiale
novcryl og lakeret
Leveringstider
4 uger
Tilpasset
Denne vare kan tilpasses. For yderligere information: info@viadurini.dk
Viadurini Bathroom

Moderne badeværelsessammensætning bestående af ophængt håndvask og spejl med ramme og LED, lavet i italiensk design.

Badeværelset møbler sæt er i mat mus lak med 12 mm tyk blank hvid Novcryl top. Spejl med ramme og mat hvidlakerede hylder komplet med led- belysning.

Det er en sammensætning til badeværelset med rene og strenge linjer, hvor form og funktion falder sammen og skaber et essentielt og ungt miljø. Håndvaskebundene i forskellige bredder (40 - 70 - 90 - 100 - 120 cm) og med en praktisk dybde på 45 cm fås med skuffer eller døre og kan placeres side om side med andre elementer, med skuffer eller døre, i bredderne 25, 35, 45, 70, 90 cm.
De kan også vælges med tre forskellige typer gulve:
- integreret top i blank hvid novcryl med et stort rektangulært bassin;
- integreret håndvask i 10 mm tykt glas , i blank og satin finish, lakeret i alle 35 lakfarver;
-hvid keramisk håndvask top. Overfladerne på basisenhederne, væggenhederne og de høje enheder kan være i mat eller blanklakeret MDF i 35 farver. HPL- finishen fås også, et innovativt materiale, der er arbejdet med banebrydende teknikker foreslået i 3 farver: askehvid, elfenben eg og mørk valnød.

Endelig beriger en lang række spejle ensemblet. Faktisk i alle farver fås opbevaringsspejle i forskellige bredder med lodret skydedør eller bagbelyste spejle eller spejle med ramme og LED-belysning.

Kontakt os for mere information.

Sammensætningen inkluderer:
- 90 cm håndvaskbund
- bund 2 skuffer cm 90
- Novcryl integreret håndvask top 180
- 180 cm spejl med LED-ramme

Hanen er ikke inkluderet i kompositionen for at få den til at bede om et tilbud i den rette form.

Tekniske funktioner
Strukturer: i træpartikler sp. 16 mm V100 vandafvisende i klasse E1 med synlige sider med melamin eller lakeret i forskellige nuancer
Lakerede fronter: i mdf sp. 18 mm lakeret
12 mm tykke Novcryl toppe.

Novcryl er et materiale sammensat af en kalibreret blanding af forskellige mineralfyldstoffer af fremragende kvalitet, bundet af bestemte polyesterharpikser designet til at sikre fremragende mekanisk og kemisk modstandsdygtighed. Rengøring er ekstremt let med ikke-slibende flydende produkter. Eventuelle små ridser, der kan opstå i årenes løb, kan genoptages med poleringsbørster og voks, der er typiske for karrosserisektoren.

Lakerede overflader kræver særlig omhyggelig vedligeholdelse for at undgå ridser eller udstrygninger. Til rengøring er glasprodukter eller alkohol fortyndet med vand tilstrækkelige, og tørrer straks med bløde, ikke-slibende klude.

For nylig viste produkter