Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Badeværelsesmøbler sammensætning, moderne og suspenderet design lavet i Italien - Callisi8

Kode: CALLISI8
kr 35.110,19
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Materiale
HPL, Novcryl, lakeret
Leveringstider
4 uger
Tilpasset
Denne vare kan tilpasses. For yderligere information: info@viadurini.dk
Viadurini Bathroom

Minimal badeværelsessammensætning, ophængt og buet design med integreret vask, fremstillet i Italien.

Møbelsættet er i tobak eg ensfarvet HPL , integreret håndvask i mat hvid Novcryl , spejl med mat hvid lakeret ramme, åbent rum i mat hvid lak og tilbage i tobak eg ensfarvet HPL.

Det er en sammensætning, der kan tilpasses til flere konfigurationer af brug og er alsidig nok til at finde plads inden for forskellige typer boliger.
Det blev født efter foreningen af opmærksomhed på detaljer med et væsentligt design: De stereometriske elementer med enkle linjer opnået ved omhyggelig sidestilling af tynde eller tilspidsede paneler giver dig mulighed for at sætte pris på volumener i deres helhed ved at dematerialisere kanterne.

Denne formelle klarhed gives af notdøren med en skråt profil og den indbyggede håndvask .

En ultramoderne komposition takket være linjernes regelmæssighed og det spændende spil af fulde og tomme volumener , der under alle omstændigheder elegant genoptager strukturen i baggrunden og skaber en homogen og naturlig struktur. For at fuldføre billedet er rammen, der omslutter spejlet og de åbne hylder i den øverste del.

Endelig tilbydes kompositionen i en række nye finish, der inkluderer HPL Unicolor laminater med dekorationer, der simulerer eg i fire forskellige nuancer og sten i tre naturlige nuancer. For at ledsage dem, et bredt udvalg af lak, der sigter mod at skabe et komplet program, der er i stand til at tilfredsstille en bred vifte af brugere og rumlige typologier.

Kontakt os for mere information.

Sammensætningen inkluderer:
1 L70 x s.45 x H.50 cm
2 L70 x D.45 x H.25 cm
3 L70 x D.45 x H.25 cm
4 L.142x S.45 x H.50 cm
4A integreret håndvask
5 L.140 x P.15 x H.70 cm

Hanen er ikke inkluderet i kompositionen for at få den til at bede om et tilbud i den rette form.

Tekniske funktioner
Strukturer: i træpartikler sp. 16 mm V100 vandafvisende i klasse E1 med synlige sider med melamin eller lakeret i forskellige nuancer
HPL-fronter: i træpartikler th. 16 mm V100 i klasse E1 med ABS-kant
12 mm tykke Novcryl toppe

HPL : Højtrykslaminater består af adskillige papirlag imprægneret med termohærdende harpikser og komprimeret gennem den kombinerede virkning af varme og højt tryk. Resultatet er et stabilt, ikke-reaktivt, homogent, ikke-porøst og højdensitetsprodukt.
Til rengøring er glasprodukter eller alkohol fortyndet med vand tilstrækkelige, og tørrer straks med bløde, ikke-slibende klude.

Novcryl er et materiale sammensat af en kalibreret blanding af forskellige mineralfyldstoffer af fremragende kvalitet, bundet af bestemte polyesterharpikser designet til at sikre fremragende mekanisk og kemisk modstandsdygtighed. Rengøring er ekstremt let med ikke-slibende flydende produkter. Eventuelle små ridser, der kan opstå i årenes løb, kan genoptages med poleringsbørster og voks, der er typiske for karrosserisektoren.

Lakerede overflader kræver særlig omhyggelig vedligeholdelse for at undgå ridser eller udstrygninger.
Til rengøring er glasprodukter eller alkohol fortyndet med vand tilstrækkelige, og tørrer straks med bløde, ikke-slibende klude.

For nylig viste produkter