Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Badeværelsesmøbler sammensætning af moderne design gulv fremstillet i Italien - Lipperia7

Kode: LIPPERIA7
kr 52.085,74
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Materiale
lakeret
Leveringstider
4 uger
Tilpasset
Denne vare kan tilpasses. For yderligere information: info@viadurini.dk
Viadurini Bathroom

Moderne design badeværelsesgulvssammensætning med integreret vask, rundt spejl med hylde, fremstillet i Italien.

Badeværelsesmøbelsammensætningen er i mat hvid lak med jordbund med en aftagelig sokkel, der kan trækkes ud. Rund spejl diameter 70 cm med lampe. Matt muselakeret hylde med spejludsparing.

En komposition til det store, mangesidede og flerformede badeværelsesområde, der ser sin store udtryksstyrke i kompositionsfrihed .
Møbleringssættet har sin egen enkle stillinie: en række containere, der kan kombineres efter ønske i symmetriske former eller derimod asymmetriske.

Enkle former, tynde tykkelser: beholderne kan lakeres (vælges fra det brede udvalg af farver), blanke eller uigennemsigtige eller fremstillet af HPL i "hvid alm" - "grå alm" og "beige alm" finish. Sættet med moduler er omsluttet af en omkreds med en 45 ° kant, der understreger yndefuldt kompositionen; fronterne åbnes med et push-pull-system.
Containerne ledsages af "kolonner" i forskellige størrelser; de kan suppleres med åbne elementer, der forbedrer deres ekspressivitet, modulerer sig selv i formelt meget behagelige kompositioner, funktionelle i brug og egnede til at udnytte små hjørner.

Den karakteristiske vask lavet af uigennemsigtig hvid teknorit er installeret på kompositionen: et meget stort og rummeligt bassin, praktisk i brug, minimal i form.
Dens vigtigste ejendommelighed er at være omgivet af en slags stigning, en krave med bløde og afrundede former. Den kan integreres i toppen i en enkelt formstøbt blok eller som en bordplade, især velegnet til containere med reduceret dybde (37 cm) og derfor til mindre rummelige badeværelser.

Som et alternativ til Teknorit-toppen fås andre typer håndvaske som:
- Hvide keramiske håndvaske i køkkenborde i forskellige højder, både med væghanen og med hanen på bordpladen eller på selve vasken.
- Integrerede toppe i krystalhåndvask i alle farverne i det lakerede sortiment.

Endelig er der en række af spejle med en ny og praktisk design: spejlet frysere, som skjul lagerrum bag den reflekterende overflade, er særligt anvendelige ved anvendelse hverdag.

Sammensætningen inkluderer:
1 L.70 x P.50 x H.75 cm
2 L.45 x P.50 x H.75 cm
3 L.70 x P.50 x H.75 cm
4 L.180 x P.37 x H.9 cm
5 L.189 x P.50 x H.1,8 cm
5A Håndvask L56 x P35 x H12 cm
6 D.70 cm
7 L.189 x P.15 x H.4 cm

Hanen er ikke inkluderet i kompositionen for at få den til at bede om et tilbud i den rette form.

Tekniske funktioner
- Strukturer: i træpartikler sp. 16 mm V100 vandafvisende i E1-klasse med synlige sider vendt eller lakeret i forskellige nuancer.
- Lakerede fronter: i mdf sp. 18 mm lakeret

Lakerede overflader kræver særlig omhyggelig vedligeholdelse for at undgå ridser eller udstrygninger. Til rengøring er glasprodukter eller alkohol fortyndet med vand tilstrækkelige, og tørrer straks med bløde, ikke-slibende klude.

For nylig viste produkter