Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Mixere og haner til håndvaske og dræn

Den elegance af huset afhænger sig af alle detaljer.
De vandhaner til håndvaske er en af disse vigtige detaljer til at gøre et miljø og især en klasse bad. Vandhaner skal vælges i henhold til bestemte kriterier. Til køkkenet enten, eller oftere til badeværelset, en designer vandhane har altid sin charme, når parret med omgivelserne. Så det bliver nødt til at blive valgt i forhold til omgivelserne, anvendelse, kvalitet.

En første skelnen mellem vandhaner Indbygningstermostat og håndvaske. Hvad er forskellen? De enkelt håndtag modeller er bedst brugt som blandere med et 'enkelt håndtag, der gør det muligt at justere vandstråle (hæve eller sænke håndtaget) og temperaturen (ved at dreje til højre eller venstre). Mens de termostatiske vandhaner, særligt velegnet til brusere og badekar, er udstyret med en termostat, der gør det muligt at justere og vedligeholde vandtemperaturen konstant.

I dette afsnit kan du finde de bedste modeller af haner til håndvaske og søjle vigtige mærker af Made i Italien som Remer, Ideal Standard , Paini, Ercos, DMP Elektronik og vores brand Viadurini Taps Collection.
I køkkenet, hvor praktiske produkter samt design er nødvendigt, kan du vælge en vandhane med udtrækkelig bruser at holde rene med stor lethed.

En god hanen skal have en temmelig robust struktur. Takket være en fremragende finish vandhaner til håndvaske vi tilbyder i vores online shop, er ikke bange for ridser i begge krom modeller, både i hvide modeller.

Du kan finde vandhaner køkkenbordet, ved cascading mur af enhver form og størrelse .. valget er dit! Vælg hanen afhængigt af størrelse og materiale din sink . Hvad enten i metal, keramik, træ , harpiks, sten i sin mange varianter marmor, basalt, onyx, sten flod, vi vil finde designer vandhane til vasken af dine drømme!