Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

bidet og moderne design på jorden og suspenderet

E 'skal understreges, at for os italienere bidet er ikke en mulighed, men det er et "must" helt afgørende for vores personlige hygiejne. Og i vores online butik kan du finde de bedste mærker: Ideal Standard og Pozzi Ginori.

De bidet er normalt købes sammen med Vasi WC; samme stil, samme højde. I dag bidet blevet ikke kun funktionelle elementer som design fra den stadig mere moderne og raffineret design.

Indretningsarkitekter er i stigende grad omhyggelig med at skabe minimale og super kompakte løsninger, der er alle de vrede. Også for hvad angår produktionen af ​​bidet er det muligt at finde mange løsninger på markedet spare plads. I virkeligheden er der den såkaldte sundhed "monoblok", elementer, som inkorporerer i en enkelt blok er funktionen af ​​toilettet er det færdige bidet.

Standard dimensioner toilet og bidet disse er omkring 40-45 cm brede og 55-60 cm dybe, men foranstaltningerne vil variere afhængigt af den valgte model.

Stilen i vores badeværelse er vigtigt for valget af sundhed , og derefter bidet. Ifølge fortov og belægninger, som vi har valgt til vores badeværelse, der er mange bidet modeller lavet i klassisk stil med retro linjer, ideel for eksempel kobles til "gamle stil" supplerer og andre decideret moderne.

Som for toilet potter eller vand (bliver generelt solgt i par), ikke underligt, at for bidet keramik er valgt af de fleste tilfælde materiale. Der er af bugtet formularer og andre modeller fra de firkantede former, der dekorere badeværelse med en stor personlighed. Hvid er den mest populære farve, men sidst sætte trends også farvet bidet, mens sorte eller champagnefarvede modeller er designet til elegante omgivelser.

Oplev alle de produkter i vores online shop og vælge design, der passer til dit badeværelse bidet til den bedste pris!