Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Firkantet bordvask lavet i Taormina Mini i Italien

Kode: TAORMINA
kr 4.495,56 kr 6.522,36 -31%
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Materiale
Luxolid
Foranstaltninger
L42xP42xH14 cm.
Leveringstider
10/20 arbejdsdage
Viadurini Bathroom
Moderne design bordplade Taormina Mini, fremstillet i Italien
Taormina er en fritstående håndvask med en udvidet form og bløde linjer, der ser ud til at kærtegne vand. Ideel til moderne og moderne miljøer og til at møblere dit badeværelse med stil.

Det er skabt helt af hænderne på ekspert italienske kunsthåndværkere og er kendetegnet ved kvaliteten af det materiale, som det produceres med. Det er fremstillet i Luxolid, resultatet af mange års forskning og eksperimentering, der består af en syntetisk forbindelse baseret på polyacrylharpikser og mineralfyldstoffer. Eksklusivt materiale af høj kvalitet sammenlignet med pladeprodukter, der på grund af de forskellige limefaser over tid kan vise farve eller revner. Luxolid på den anden side blandes og bearbejdes i form gennem polymere processer. Når den er blevet injiceret direkte i formene takket være de sidste faser af behandling og efterbehandling resulterer det i en ensartet struktur uden forskelle i farve eller kompaktitet, hvilket garanterer et produkt af æstetisk fremragende kvalitet og teknisk perfektion.

Hvis produktet lider af skader som dybe ridser eller flisning, kan det gendannes til dets oprindelige udseende, selv efter mange år. Det kræver ingen særlig vedligeholdelse, men det tilrådes altid at tørre produktet for at forhindre dannelse af skalamærker, som dog ikke ville påvirke materialet. Rengøring kan udføres med normale rengøringsmidler og ikke-slibende cremer.

Fås i seksten farver i Luxolid-serien.

Valider dit badeværelse med stil og gør dine rum unikke med dette wellness-mesterværk. For information og / eller tilbud kontakt os.
Bemærk : Kraner er ikke inkluderet.

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter