Made in Italy

Modern design rund bordplade Crema, fremstillet i Italien

  • Made in Italy
  • Kode: CREMA
kr 4.413,79 kr 5.517,28 -20%
Materiale Luxolid
Foranstaltninger diameter 45xH5 cm.
Leveringstider 10/20 arbejdsdage
Design rund bordplade håndvask Crema, fremstillet i Italien
Crema er en fritstående håndvask med et rent og minimalistisk design, hvis form refererer til fuldmånens. Vandet ser ud til at være kærtegnet af de indkapslende og enkle former på denne vask. Perfekt som en stildetalje, der gør forskellen i moderne og moderne omgivelser.

Det er fremstillet i Luxolid af hænderne på ekspert italienske kunsthåndværkere, der består af en syntetisk forbindelse baseret på polyacrylharpikser og mineralfyldstoffer. Eksklusivt materiale, resultatet af mange års forskning og eksperimentering, af højere kvalitet end normale pladeprodukter, som på grund af de forskellige limefaser over tid kan have ændringer i farve eller revner. Luxolid på den anden side blandes og bearbejdes i form gennem polymere processer. Når den er blevet injiceret direkte i formene takket være de sidste faser af behandling og efterbehandling resulterer det i en ensartet struktur uden forskelle i farve eller kompaktitet, hvilket garanterer et produkt af æstetisk fremragende kvalitet og teknisk perfektion.

Hvis produktet lider af skader som dybe ridser eller flisning, kan det gendannes til dets oprindelige udseende, selv efter mange år. Det kræver ingen særlig vedligeholdelse, men det tilrådes altid at tørre produktet for at forhindre dannelse af skalamærker, som dog ikke ville påvirke materialet. Rengøring kan udføres med normale rengøringsmidler og ikke-slibende cremer.

Fås i seksten farver i Luxolid-serien.

Gør dit badeværelse autentisk med dette møbel, der er fremstillet i Italien. For information og / eller citater, tøv ikke med at kontakte os.
Bemærk : Kraner er ikke inkluderet.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter