Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Håndvaske i sten design

Håndvaske i Natural Stone

En natursten vasken er et unikt møbel, der kan forvandle dit badeværelse eller dit køkken i et særligt miljø. Det har også den sjældne evne til at blive endnu smukkere med tiden, at erhverve den karakteristiske patina.

Du ofte bruger udtrykket til at angive de håndvask design dræn for badeværelset, modeller normalt den mest eksklusive og smukke end dem, der anvendes i andre dele af huset (til køkkenet generelt vi taler om dræn, dræn og er den generiske Temini bruges til alle hjem)

Det eneste opmærksomhed, de har brug for disse designer synker sten bruges til at rense kun vand eller neutrale produkter produkter specielt til rengøring natursten, vandbaseret, undgå syre-baserede produkter.

Hvis du elsker naturlige materialer, dekorere dit badeværelse med natursten vask design er den ideelle løsning til at supplere dit badeværelse møbler. På viadurini du finde flere sten dræn til overkommelige priser, og især en bred vifte af forskellige sten og detaljer, såsom onyx eller Jurassic fossile træ.

Håndvaske i sten til Facader

Hvis du er på udkig sten håndvaske til ekstern, kan nogle af de bassiner i vores katalog også bruges til udendørs miljøer.

ekstern brug er særligt egnede i stenen af ​​flodbækkener såsom Akta modellen, mens de øvrige modeller (marmor, basalt) er mindre egnede, fordi de fleste sarte og kræver særlig pleje og behandlinger for ikke at ødelægge.

For mere information kan du kontakte os, vil vi hjælpe dig med at vælge den rigtige til dit behov.