Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Håndvaske i Betacryl

Den BETACRYL® Akryl Stone er en smuk ideelle materiale til realisering af inventar til køkken og badeværelse perfekt i alle detaljer. Dette materiale er en fast overflade, der består for omkring to tredjedele af aluminiumhydroxid og en tredjedel akryl harpiks og naturlige pigmenter.

Kendetegnene for Solid Surface så det kan bruges til mange formål, både i den kommercielle og boligområder, marine og medicinsk-hospital.

Materialet kan faktisk også blive indsat i projekter helt fra leddelte design eller i applikationer, der kræver funktionalitet og pålidelighed i brug. Den kan anvendes både lodret og vandret for at skabe æstetiske virkninger af gennemskinnelighed undersøgt i kombination med naturlige og kunstige belysningssystemer.

Den særlige behandling giver mulighed for sømløs subtile former ved at skabe upåklagelig design, der lader meget til fantasien af ​​designerne.

E 'l' aluminiumhydroxid som giver varen en god mekanisk modstandsdygtighed, mens den høje kvalitet acrylharpiks betyder, at produkterne er hygiejniske og egnet til kontakt med fødevarer, vandresistens og farvestabilitet over tid.

Selvom Corian er en af ​​de mest populære akryl materialer til møbeldesigner badeværelset, Betaclyl stenen er for folk, der ønsker mere. Det er virkelig egner sig til at skabe håndvaske og dræn, brusekar og badekar nyeste trendy badeværelse.

Den eksklusivitet og værdien af ​​denne sten kombineret med fleksibiliteten i sin behandling skaber ideelle designprodukter til marine og nautiske indretning, men også at skabe genstande såsom design som tabeller, reoler, d 'møbler og belysning objekter supplerer.

I dette afsnit kan du finde den bedste fritstående dræn fra jorden, men også bordplade dræn Runde, firkantede, rektangulære, elliptisk form fast overflade Betacryl og total hvid. De bugtet og essentielle linjer af disse unikke håndlavede modeller fremstilles udelukkende i Italien, der vil forbløffe dig med deres absolutte renhed.