Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Wooden dræn

Træ, alsidig og elegant materiale, der bruges mere og oftere at indrette huset gør indbydende miljø. Træet breder mere og mere også som et materiale til badeværelse møbler herunder dræn og håndvaske. Men man kan spørge en træ bassin vil deformere med tiden?
Absolut ikke, det er en kvalitet behandlet specielt synke. Faktisk hygroskopiske træ eller stand til at absorbere vand, og derefter deformeres. Takket være anvendelsen af ​​mere resistente arter, dog, og anvendelsen af ​​behandlinger kan vandtætte overflader, træet anvendt med succes til at skabe trendy designer håndvaske fremstillet til at vare over tid.

Et træ vask design bryder de traditionelle keramiske sink regler, foreslår en struktur med årer fra den naturlige charme, genskabe den naturlige atmosfære og behagelig slappe af. Ingen tilfældighed, at de finske saunaer er lavet helt af træ.

Desuden mange af de designer træ håndvaske findes på Viadurini er håndlavede og er derfor unikke og eksklusive stykker, der ikke kan opnås i serie.

I vores online shop kan du vælge din eksklusive træ håndvask rund støtte, rektangulære eller endog i de oprindelige former i fineret bambus træ, teak og solid.

Et tip til vedligeholdelse? Rengør med vand alene, brug ikke blegemiddel eller rengøringsmidler pulverprodukter chimici.Tutti træprodukter i kataloget er lavet af massivt træ, så frygt ikke nogen form for slid.

Slidbanepålægning træ håndvaske er sicuramenti egnet til indendørs miljøer såsom badeværelser, giver mange fordele, herunder en fremragende kvalitet / prisforhold og er funktionelle, design, holdbare, miljøvenlige, offrrono en naturlig charme og er lavet til at holde.

På viadurini så du fundet primært to typer af træ håndvaske:
  • unikke stykker ikke masse gravet ind i træet
  • runde håndvaske i spaltegulv bambus, teak, fossilt træ (sidstnævnte ligner stenen)