Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Fritstående badekar Luksus Viadurini Collezione Bagno

Det fritstående badekar er bad design tendenser. Det faktum, det står alene og behøver ikke at skylle montering. Takket være denne specielle funktion, giver masser af plads til kreativitet, da det kan placeres hvor som helst du har lyst; ved pejsen i soveværelset, i midten af ​​et rum eller i nærheden af ​​et vindue dør, der åbner på en panoramisk udsigt.

I vores online shop kan du finde din egen tankdesign Fritstående bugtet linjer og afrundet, med et alsidigt design, der kan fremlægge både klassiske og moderne omgivelser i bedste mærker badeværelse møbler; Novello og BBA.

Karrene er lavet freestandign af BBA Akryl Double Layer: Akryl er et produkt i vid udstrækning anvendes i produktionen af ​​badekar og er udbredt på markedet i de seneste årtier. Dens overflade, holdbart, ikke-porøs og let at rengøre, udgør også en uigennemtrængelig barriere for bakterier og bakterier.

Fritstående badekar er lavet af Novello stedet Cristaplant; et kompakt materiale og ikke behandlet med maling, bestående af en høj procentdel af mineralske fyldstoffer og ved en lav procentdel af harpiks, der gør overfladen behagelig at røre ved og resistente.

For de leder efter en endnu mere eksklusiv produktserie Viadurini Design tilbyder elegante modeller af design tanke Adamantx®. Designet er minimalistisk og rene linjer, perfekt til at genskabe enkelhed zen miljøer.

Adamantx® er en innovativ materiale, som du kan gøre enhver form og farve til at oprette objekter og projekter med et unikt design. Det er et kompositmateriale, fremstillet ved forarbejdning af skum belagt med en speciel harpiks, der revolutionerer verden af ​​design.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige oplysninger og cookies