Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00 - Service til levering af gulve og montering tilgængelig i hele Danmark
  • 0
  • 0

Mats moderne badeværelse med originale design

Et tæppe er i stand til at supplere indretningen af ethvert rum i en naturlig og harmonisk måde. Ikke alene giver farve og gør hjemmet mere indbydende, men det bliver et nødvendigt element i sagen for eksempel på badeværelset eller i soveværelset for børnene. I sidstnævnte tilfælde, har en dejlig stor blødt tæppe og lade vores børn lege i fred med venner.
I tilfælde af badeværelset, et tæppe er vigtigt at undgå problemer såsom at sætte fødderne på det kolde gulv lige ud af bruseren eller endda før du kommer ind i det. Et bad mat giver dig mulighed for at give den følelse af sikkerhed og varme, vi har brug for just in case vi brug for lidt tid til at slappe af. Ændring og vask sikkerhed for at skulle sætte foden på noget blødt, der gør det muligt for løsrivelse fra de kolde fliser er afgørende.

moderne tæpper, bomuld og teak træ

I kataloget finder du mange forslag viadurini moderne bademåtter og design beregnet til ethvert behov. Fra den klassiske tæppe i blød bomuld dekoreret med smukke blomster design, til den mest originale teaktræ. Hver af dem er lavet af materialer af høj kvalitet og giver dig mulighed for at fuldføre " badeværelse indretning i naturlig og kreativ måde. Mange variationer af tekstur og farve, der vil forbløffe dig.
I betragtning af den store mangfoldighed af modeller meget original idé og sjov ville være at få mere af et badeværelse tæppe, således at løbende ændre design af rummet, hvilket gør det altid forskellige, men altid meget moderne. Evalueres, inden du foretager køb dit budget og ledige datoer også se på vores forslag til bad tæpper på tilbud til ekstraordinære priser som nogensinde passer til alle budgetter.
Badeværelset er den ene del af huset, der hævder en vis opmærksomhed, fordi i den seneste tid er det blevet mere og mere vigtigt at sikre intime øjeblikke af afslapning efter en travl dag. Kan regne med en moderne og i overensstemmelse med vores smag, men frem for alt med vores plads behov, det giver os mulighed for at nå dette afslappende, at vi har så hårdt brug for. Et badeværelse tæppe gør er naturligvis supplere indretningen bliver en væsentlig del af udformningen af ​​rummet.

Oplev vores tilbud online og købe et tæppe til dit badeværelse

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies