Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Badeværelse spejl ramme stonelight LED lys og moderne design Sana

Kode: SANA90
kr 4.666,76
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Foranstaltninger
L900x H 700XP 50 mm
Leveringstider
2 ugers leveringstid kan variere, hvis produkterne ikke er på lager.
Produkt vægt
24 kg
Tilpasset
Denne vare kan tilpasses. For yderligere information: info@viadurini.dk
Viadurini Bathroom
Badeværelse spejl ramme stonelight og moderne design LED-lys, Sana
Spejl med ramme i mat hvid stonelight sp. 6 mm. Integreret LED-belysning. Vendbar Vægmontering Vandret / Lodret.
Sana fås også i 96x72cm eller 144x72cm foranstaltninger. Indhent et tilbud på: clienti@viadurini.it.

LED Lygter: 4000K
Effekt: 46W
Lumen: 4030 lm

Producer Fremstillet i Italien
Produkterne fra denne samling blev foretaget af et selskab, der er baseret på "styrken af ​​erfaring"; erfaring dyrkes i et halvt forskning århundrede på materialer, forarbejdning teknikker, for de mest effektive resultater og æstetiske løsninger. Men virksomheden kan også prale af erfaringerne i historien om de steder, Toscana, smukke land rigt på middelalderen og renæssancen slotte, villaer, beordrede et landskab af marker og skove, hvor vækst og erhvervsudvikling har givet alle " hele området en ledende rolle og et nyt ansigt, både socialt, økonomisk og kulturelt. Inden for disse rammer har vi udviklet en sti centreret om udviklingen af ​​trends og intern planlægning, styrket af en kommerciel og distributionsstrategi.
Design, fleksibilitet og opmærksomhed for detaljer er nøgleordene for realiseringen af boligtekstiler: badeværelse spejle, lyse spejle, møbler beholder og kolonner er designet til at gøre badeværelset et funktionelt miljø, men med stil.
Altid i pagt med tiden, dette selskab giver en kvalitetsproduktion med samlinger, der ved, hvordan man reagerer på de forskellige behov hos sine kunder med hensyn til funktionalitet, æstetik og kvalitet / prisforhold. En overholdelse af europæiske standarder og i de der anvendes i de forskellige stadier af forarbejdning af produktet og med garanti for en produktionskæde til 100% fremstillet i Italien materialer.

For nylig viste produkter