Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Badeværelse spejl ramme smeltet glas sølv moderne design Arin

Kode: ARIN
kr 9.791,16
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Leveringstider
* 3 ugers leveringstid kan variere, hvis produkterne ikke er på lager.
Produkt vægt
28 kg
Tilpasset
Denne vare kan tilpasses. For yderligere information: info@viadurini.dk
Viadurini Bathroom
Spejl ramme fra smeltet glas badeværelse sølv moderne design, Arin
Spejl med indretning ramme i smeltet glas forsølvet. For at gøre hver unikke og stilfulde omgivelser. Vendbar Vægmontering Vandret / Lodret.

Producer Fremstillet i Italien
Produkterne fra denne samling blev foretaget af et selskab, der er baseret på "styrken af ​​erfaring"; erfaring dyrkes i et halvt forskning århundrede på materialer, forarbejdning teknikker, for de mest effektive resultater og æstetiske løsninger. Men virksomheden kan også prale af erfaringerne i historien om de steder, Toscana, smukke land rigt på middelalderen og renæssancen slotte, villaer, beordrede et landskab af marker og skove, hvor vækst og erhvervsudvikling har givet alle " hele området en ledende rolle og et nyt ansigt, både socialt, økonomisk og kulturelt. Inden for disse rammer har vi udviklet en sti centreret om udviklingen af ​​trends og intern planlægning, styrket af en kommerciel og distributionsstrategi.
Design, fleksibilitet og opmærksomhed for detaljer er nøgleordene for realiseringen af boligtekstiler: badeværelse spejle, lyse spejle, møbler beholder og kolonner er designet til at gøre badeværelset et funktionelt miljø, men med stil.
Altid i pagt med tiden, dette selskab giver en kvalitetsproduktion med samlinger, der ved, hvordan man reagerer på de forskellige behov hos sine kunder med hensyn til funktionalitet, æstetik og kvalitet / prisforhold. En overholdelse af europæiske standarder og i de der anvendes i de forskellige stadier af forarbejdning af produktet og med garanti for en produktionskæde til 100% fremstillet i Italien materialer.

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter