Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Badeværelse spejl med LED lys Luxury Dot Cipi bevægelig, innovativ teknologi

Kode: CP601-DOT
kr 21.997,68 kr 27.341,33 -20%
Moms er inkluderet
- +
Foranstaltninger
90 x 60 cm
Leveringstider
7/10 arbejdsdage * leveringstiden kan stige, hvis produktet ikke er på lager
Cipì
Badeværelse spejl med LED lys Luxury Dot Cipi.
poleret kant 6 mm spejl med intern cirkulære struktur belyst LED og bevægelig. Den cirkulære del bevæger sig mod brugeren med en simpel gestus tættere på ansigtet og lysere på omkredsen.
vandret montering. Skruer og hardware og instruktioner er inkluderet i sættet.

Vedligeholdelse Tips
Akryl Stone par excellence: med den rigtige pleje Hi Macs® ser vidunderligt unge selv efter år.
Hvis du er på udkig efter en høj kvalitet materialer, holdbare og modstandsdygtige, er Hi Macs® Natural Akryl Stone det rigtige valg. Dette materiale ikke absorberer snavs og er resistent, så det er let at helbrede. For at kvalificere sig til den ekstraordinære kvalitet af dette produkt i mange år, her er nogle enkle oplysninger, men nyttige for vedligeholdelse:
daglig snavs
Hi Macs® er et helt homogent materiale. Da det er ikke-porøs, kan den let rengøres med en fugtig klud, en svamp og et mildt rengøringsmiddel. For alle matte overflader kan endda bruge i fred en slibende creme til rådighed på markedet. I dette tilfælde, for at opretholde denne ensartet udseende, vil det være godt rub hver gang hele overfladen med fugtig svamp.
smudsafvisende
Produkt kan være dannet af snavs mere resistente på grund levnedsmiddelfarvestof, te eller frugtjuice. Disse pletter kan fjernes let med en blegemiddel (ikke forlade for mere end fem minutter). Efterfølgende vaske overfladen med en generisk detergent af disse kommercielt tilgængelige, og derefter med rent vand. Matte overflader kan også behandles med slibende creme. Neglelak kan let fjernes med et specifikt produkt (acetone-fri) eller slibende creme.
sure rengøringsmidler
Nogle rengøringsmidler indeholder syrer (f.eks. Methylchlorid eller acetone). Disse bør ikke anvendes til behandling af Hi Macs® overflader. Men hvis ved en fejltagelse et produkt af denne type kommer i kontakt med materialet, straks rense overfladen grundigt med sæbevand, for at undgå dannelsen af ​​permanente pletter.
forbrændinger
Små forbrændinger og nikotin-rester kan nemt fjernes med en traditionel slibende eller svamp. Hvis dette skulle få en mindre mattering af poleret finish, kan klarheden hurtigt kan genoprettes ved hjælp af en slibende svamp med fine korn.
skarpe genstande
Hej Macs® tilpasse sig behovene i hverdagen er en brise. Især spidse og skarpe genstande kan dog efterlade nedskæringer eller ridser på overfladen. Mindre sår og skrammer kan repareres selvstændigt med lidt problemer. I tilfælde af særligt dybe nedskæringer, kontakte et specialiseret laboratorium.
HVORFOR KØB
  • fremragende kvalitet / prisforhold
  • design produkt
  • resistente materialer

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter