Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Badeværelse sammensætning suspenderet moderne design Light 45 Novello

Kode: LIGHT 45 G01
kr 33.634,92
Moms er inkluderet
- +
Leveringstider
4 uger
Tilpasset
Denne vare kan tilpasses. For yderligere information: info@viadurini.dk
Novello
Du kan tilpasse alle vores forslag bad kompositioner, så kontakt os for et tilbud til: clienti@viadurini.it

Badeværelse sammensætning suspenderet moderne design Light 45 Novello
Base og reoler af toiletartikler er i HPL hvid aske. integreret bassin plan   Novcryl. Baserne har døre til "skridt", mens væggen enheder er med push-pull åbning. Jeg praktiserer cm spejlskab. 90 x 60 h. x 17 med dør lodret rulning. Døren er anbragt ved enhver højde. Den LED-lampe er placeret sideværts.

Præparatet indeholder:
- Håndvask basis cm 90
- 2 døre basen cm 90
- Integreret plan-vask Novcryl cm180
- Mirror kabinet 90 cm
- LED-lampe
- Wall enhed med 2 døre cm 90

specifikationer
Faciliteter: træ partikel sp. 16 mm hydrofobe V100 E1 klasse med sider i adlet vision eller forskellige nuancer lakerede.
HPL fronter: i tyk spånplade. 16 mm V100 E1 klasse med ABS kant.
Planer Novcryl spess.12 mm.

HPL: Højtrykssiden laminater består af flere lag papir imprægneret med termohærdende harpikser og komprimeres gennem den kombinerede virkning af varme (140/150 ° C) og højt tryk (<7 MPa) i ca. 40/50 minutter. Resultatet er et stabilt, ikke-reaktivt, homogent, ikke-porøs og høj densitet. De er tilstrækkelig for rengøringsmidler til glas eller alkohol fortyndet med vand, tørring straks med bløde og ikke-slibende klude.

Den Novcryl er et materiale bestående af en afbalanceret blanding af forskellige af fremragende kvalitet mineralske afgifter, forbundet af særlige polyester harpiks for at sikre god mekanisk og kemisk modstandsdygtighed. Rengøring er ekstremt nemt med flydende ikke-slibende, eventuelle småridser, der kan opstå ved brug af årene, de kan tages med polering børster og voks typisk af køretøjets reparation industrien.

The Light 45 kollektionen tilbyder et badeværelse med rene og strenge linjer, som er den samme form og funktion og producerer en vital og ungdommelig atmosfære. De vasken port baser kan vælge med tre forskellige typer gulve:
-gulv integreret i blank hvid NOVCRYL den store rektangulære tanken;
-gulv vask integreret i 10 mm tykt glas, i blank eller satin finish, lakeret i alle 35 farver af lak;
-gulv hvid keramik håndvask.
Afslutter af baser, reoler og søjler kan være MDF mat eller blank lakeret i 35 farver. Fås også er HPL finish en innovativ materiale arbejdet med i 3 farver foreslog banebrydende teknikker: hvid ask, eg elfenben og mørk valnød. En bred vifte af spejle beriger helheden.
Dørene til Light 45 kollektion har et originalt værk i "trin", der letter åbningen af ​​elementerne og gør det elegant og raffineret sæt af sammensætningen.

Blandingsbatteri er ikke inkluderet i sammensætningen, for at have mere information til: clienti@viadurini.it

For nylig viste produkter