Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Badeværelse sammensætning håndværk jord Craft Novello

Kode: CRAFT N03
kr 41.435,18
Moms er inkluderet
- +
Leveringstider
4 uger
Tilpasset
Denne vare kan tilpasses. For yderligere information: info@viadurini.dk
Novello
Du kan tilpasse alle vores forslag bad kompositioner, så kontakt os for et tilbud til: clienti@viadurini.it

Badeværelse sammensætning håndværk jord Craft Novello
Nye traditioner, andet koncept foruden den moderne perspektiv karakteriserer denne samling. Craft konvergere i observation af billeder, ritualer og historier, der findes i vores tradition i de former, som i materialerne.
Denne sammensætning er termocotto eg, vask og lampe i en lys grå harpiks cement; paafyldningsanordningen og stigen mat mørkegrå lakerede dør objekter.

Badeværelset Sættet indeholder:
1A L.45 x s.45 x H.1,5 cm
1 L.45 x s.45 x H.50 cm
2 L.120 x s.45 x H.15 cm
2A L.50 x s.30 x H.11 cm
L.120 3 x s.45 x H.73 cm
L.10 x D.45 x 4 cm H.1,5
5 L.35 x s.27 x H.170 cm
6 L.120 H.100 cm x x P.3
7 L.120 x s.15 x H.15 cm

specifikationer
Trækonstruktioner: birk krydsfiner sp. 16 mm fineret eg.
Wooden fronter: i birk krydsfiner sp. 16 mm fineret eg.

The Oak fås i tre finish: naturligt knudret med noder på efterspørgslen, knudret hvid, termocotto staved. Sidstnævnte er en sofistikeret proces, som har til formål at øge samhørighed og kompakthed af fibrene, men samtidig give meget gode mekaniske egenskaber og af modstandsdygtigheden.

Cement: En speciel proces gør den kompakte beton og elastik på samme tid at give ham en stor trykstyrke, som gør det muligt at bruge produktet i meget tynde lag, mens den lave porøsitet giver det en ekstraordinær modstand. Gennemfør tekniske rammer en høj slagstyrke, kemiske og slid, og opfylder de strenge krav i EØF-direktivet og den nye er mere stringent 2010 europæiske standarder i form af VOC (flygtige organiske forbindelser).

Den Novello æstetiske presser på for at innovere produkter på udkig efter en personalisering, hvor kreativitet er i stigende grad spazio.Con Craft kollektionen er inddrivelse af håndværk i moderne form den mobile antager selv aspekter, der gør det unikt, en perfekt syntese af tradition og innovation. Sagen er taget som en grundlæggende værdi i en kontinuerlig udforskning af nye muligheder for at sprede og berige de foreslåede initiativer, som de kan erklære objektet og fremme mødet mellem traditionel kunstnerisk håndværk og smag for eksperimenter og planlægningen af ​​sit moderne design.
Craft er det ultimative udtryk for design Novello, sit kald for innovation, og talent i jagten på materialer og avancerede teknologier kunstfærdigt udført af håndværksmestre. Alle møbler er fremstillet af krydsfiner.

Blandingsbatteri er ikke inkluderet i sammensætningen, for at have mere information til: clienti@viadurini.it

For nylig viste produkter