Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Moderne badeværelse sammensætning på jorden og suspenderede Libera3D Novello

Kode: LIBERA3D 09
kr 25.194,56
Moms er inkluderet
- +
Leveringstider
4 uger
Tilpasset
Denne vare kan tilpasses. For yderligere information: info@viadurini.dk
Novello
Du kan tilpasse alle vores forslag bad kompositioner, så kontakt os for et tilbud til: clienti@viadurini.it

Badeværelse sammensætning Ground / suspenderet Libera3D Novello, moderne design
Toiletartikler er i lakeret mat Honning og HPL grå elm med integreret glas top i honning farve

Præparatet indeholder:
1 L.70 x s.50 x H.25 cm
2 L.45 x s.50 x H.50 cm
L.74 x s.50 x 3 cm H.1,5
4 L.70 x s.50 x H.25 cm
5 L.42 x H.95 cm x P.3
6 L.40 x s.37 x H.14 cm

specifikationer
- Faciliteter: træ partikel sp. 16 mm hydrofobe V100 E1 klasse med sider i adlet vision eller forskellige nuancer lakerede.
- Front HPL: træ partikel sp. 16 mm V100 E1 klasse med ABS kant.
- Lakerede Fronter: MDF sp. 18 mm lakeret
- Planer spess.10 mm krystal.

Lakerede overflader, kræver særlig omhyggelig vedligeholdelse for at undgå ridser eller pletter. De er tilstrækkelig for rengøringsmidler til glas eller alkohol fortyndet med vand, tørring straks med bløde og ikke-slibende klude.

HPL: Højtrykssiden laminater består af flere lag papir imprægneret med termohærdende harpikser og komprimeres gennem den kombinerede virkning af varme (140/150 ° C) og højt tryk (<7 MPa) i ca. 40/50 minutter. Resultatet er et stabilt, ikke-reaktivt, homogent, ikke-porøs og høj densitet. De er tilstrækkelig for rengøringsmidler til glas eller alkohol fortyndet med vand, tørring straks med bløde og ikke-slibende klude.

Glas toppe: Den glasplade er sammensat af en ikke-hærdet floatglas, transparent eller koldt malet med vand maling (ikke-toksiske) af tykkelsen af 15 mm. Glas er et meget hårdt og slidstærkt, men samtidig skrøbelige og kan blive beskadiget af stærke slag eller faldende genstande på den. Generelt er den øvre overflade er meget modstandsdygtig over for syrer, men malingen kunne blive angrebet af langvarig kontakt med sure eller basiske stoffer; Derfor anbefaler vi ikke at rense den malede del. Til rengøring bruger ikke sure produkter (anti) eller basisk (blegemiddel, kaustisk soda). Brug almindelige produkter til rengøring af glas (Vetril, Glassex, eller på anden måde) eller rengøringsmidler med en neutral pH-værdi; undtagelsesvis produkter kan anvendes udelukkende anti-skala ved at anvende dem på glasoverfladen og sørg for ikke at lade dem komme i kontakt med malingen. Producentens garanti dækker glas ufuldkommenheder og udførelse af ordren er ikke korrekt, hvad angår finish, boring, formning og maleri forkert eller forkert.

GRATIS 3D
enkle, tynde former. Sættet af moduler er omgivet af en perimeter med 45 ° kant, der fremhæver yndefuldt sammensætning.
Åbningen af ​​forsiden er gennem en push-pull-system. En naturlig følge af GRATIS 3D-system findes en række spejle i et nyt design.

Blandingsbatteri er ikke inkluderet i sammensætningen, for at have mere information til: clienti@viadurini.it

For nylig viste produkter