Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Badeværelse møbler sammensætning med moderne design ophæng spejl - Sierra9

Kode: SIERRA9
kr 41.900,00
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Materiale
lakeret og krystal
Leveringstider
4 uger
Tilpasset
Denne vare kan tilpasses. For yderligere information: info@viadurini.dk
Viadurini Bathroom

Moderne komposition ophængt håndvask og spejl med ramme og LED, badeværelse design lavet i Italien.

Baderumsmøbler præparat i mat mus lak med integreret håndvask top i 10 mm tykt extralight skinnende glas i den samme "mus" farve som skabet. Spejl med ramme og mathvidlakerede hylder komplet med LED-belysning.

Det er en sammensætning til badeværelset med rene og strenge linjer, hvor form og funktion falder sammen og skaber et essentielt og ungt miljø. Håndvaskebundene i forskellige bredder (40 - 70 - 90 - 100 - 120 cm) og med en praktisk dybde på 45 cm fås med skuffer eller døre og kan placeres side om side med andre elementer, med skuffer eller døre, i bredderne 25, 35, 45, 70, 90 cm.
De kan også vælges med tre forskellige typer gulve:
- integreret top i blank hvid novcryl med et stort rektangulært bassin;
- integreret håndvask i 10 mm tykt glas , i blank og satin finish, lakeret i alle 35 lakfarver;
-hvid keramisk håndvask top. Overfladerne på basisenhederne, væggenhederne og de høje enheder kan være i mat eller blanklakeret MDF i 35 farver. HPL- finishen fås også, et innovativt materiale, der er arbejdet med banebrydende teknikker foreslået i 3 farver: askehvid, elfenben eg og mørk valnød.

Endelig beriger en lang række spejle ensemblet. Faktisk i alle farver fås opbevaringsspejle i forskellige bredder med lodret skydedør eller bagbelyste spejle eller spejle med ramme og LED-belysning.

Kontakt os for mere information.

Sammensætningen inkluderer:
- 90 cm håndvaskbund
- bund 2 skuffer cm 90
- integreret krystal håndvask top cm180
- 180 cm spejl med LED-ramme

Hanen er ikke inkluderet i kompositionen for at få den til at bede om et tilbud i den rette form.

Tekniske funktioner
Strukturer: i træpartikler sp. 16 mm V100 vandafvisende i klasse E1 med synlige sider med melamin eller lakeret i forskellige nuancer
Lakerede fronter: i mdf sp. 18 mm lakeret
Glasplader: 10 mm tykke

Lakerede overflader kræver særlig omhyggelig vedligeholdelse for at undgå ridser eller udstrygninger. Til rengøring er glasprodukter eller alkohol fortyndet med vand tilstrækkelige, og tørrer straks med bløde, ikke-slibende klude.

Glasplader : Glaspladen består af et ikke-hærdet floatglas, gennemsigtigt eller koldmalet med vandbaseret maling (ikke-giftig) med en tykkelse på 15 mm. Glas er et meget hårdt og modstandsdygtigt materiale, men på samme tid skrøbeligt og kan blive beskadiget af stærke slag eller af faldende genstande på det. Generelt er overfladen på toppen meget modstandsdygtig over for syrer, men malingen kan angribes ved langvarig kontakt med sure eller basiske stoffer; derfor anbefaler vi ikke at rengøre den malede del. Brug ikke syre (afkalkning) eller basiske (blegemiddel, kaustisk soda) produkter til rengøring. Brug normale glasrenseprodukter (vetril, glassex eller andet) eller neutrale pH-rengøringsmidler; undtagelsesvis kan afkalkningsprodukter anvendes ved at påføre dem udelukkende på glasoverfladen og pas på ikke at lade dem komme i kontakt med malingen. Producentens garanti dækker glasfejl og forkert udførelse af ordren med hensyn til forkerte eller ikke-kompatible overflader, perforeringer, formgivning og maling.

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter