Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Badeværelse konsol i teaktræ med 3 skuffer med indvendige skillevægge - Minos

Kode: MINOSSE
kr 18.332,66 kr 22.784,41 -20%
Moms er inkluderet
- +
Foranstaltninger
120x50x78 cm
Leveringstider
7/10 arbejdsdage * leveringstiden kan øges, hvis produktet ikke er på lager
Viadurini Bathroom

Badeværelse konsolskab i massivt teaktræ.

Møbler i naturligt fast Burma teak behandlet med dyrebare beskyttelsesvoks. To store skuffer, den ene med en praktisk fuld skillevæg, kendetegner kabinets nederste del. Den store åbne hylde, klappen, der giver adgang til undervasken og den lange opbevaringsskuffe med skillevæg, gør dette møbel superfunktionelt! Hullet til afløbet / hanen kan let laves "på stedet" med en normal boremaskine.

Burma teak er et genvundet massivt træ af høj kvalitet. Det er en af de eneste skove i verden, der ikke har nogen kontraindikationer for kontakt med vand og er brandsikker. For bedre at forstå den æstetiske værdi af dette dyrebare træ efterlades Burma teak naturligt og udsættes kun for en let voksning. Efter 6 måneder kan du vælge, om du vil anvende vokslaget igen eller lade teak følge dets naturlige mutationer.

At vide, at disse møbler ikke er en midlertidig parentes, men at de vil ledsage dig hele livet, er en uvurderlig følelse! Varmen og soliditeten af teaktræ kombineret med moderne design og øjeblikkelig mærkbar funktionalitet gør denne kollektion til en ideel platform til at bygge dit nye badeværelse hele livet.

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter