Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Badeværelse afføring i moderne design lavet i Italien Siracusa

Kode: SIRACUSA
kr 3.661,96 kr 4.614,66 -21%
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Materiale
Solid overflade-Luxolid
Foranstaltninger
L36xP30xH48 cm.
Leveringstider
10/20 arbejdsdage
Viadurini Bathroom
Badeværelse afføring i moderne design lavet i Italien Siracusa
Syracuse er en afføring ideel til dekorering af moderne og moderne miljøer, primært designet til badeværelser. Minimalt tilbehør med meget enkle linjer, der præsenterer sig selv som et praktisk objekt til at optimere rummet og som et designelement til at dekorere og berige dit miljø.

Det er skabt udelukkende af italienske kunsthåndværkere og er kendetegnet ved kvaliteten af det materiale, som det er produceret med. Det er fremstillet i Luxolid, resultatet af mange års forskning og eksperimentering, der består af en syntetisk forbindelse baseret på polyacrylharpikser og mineralfyldstoffer. Eksklusivt materiale af høj kvalitet sammenlignet med pladeprodukter, der på grund af de forskellige limefaser over tid kan vise farve eller revner. Luxolid på den anden side blandes og bearbejdes i form gennem polymere processer. Når den er blevet injiceret direkte i formene takket være de sidste faser af behandling og efterbehandling resulterer det i en ensartet struktur uden forskelle i farve eller kompaktitet, hvilket garanterer et produkt af æstetisk fremragende kvalitet og teknisk perfektion.
Da Luxolid er et homogent produkt, i tilfælde af ridser eller mindre skader, er det muligt at gendanne det, hvilket bringer det tilbage til sit oprindelige udseende, selv efter mange år. I tilfælde af, at det er vådt, tilrådes det altid at tørre produktet for at forhindre dannelse af kalkstenmærker, hvilket dog ikke ville skade materialet. Rengøring kan udføres med normale rengøringsmidler og ikke-slibende cremer.

Siracusa fås i standardversionen i de seksten forskellige farver i Luxolid-serien.

Tilpas dit værelse med denne ægte badeværelse afføring og gør dine rum unikke.
For information og / eller tilbud kontakt os.

For nylig viste produkter