Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Baderumsmøbler suspenderet moderne design Light 45 Novello

Kode: LIGHT 45 G02-A
kr 17.989,73
Moms er inkluderet
- +
Leveringstider
4 uger
Tilpasset
Denne vare kan tilpasses. For yderligere information: info@viadurini.dk
Novello
Du kan tilpasse alle vores forslag bad kompositioner, så kontakt os for et tilbud til: clienti@viadurini.it

Baderumsmøbler suspenderet moderne design Light 45 Novello
synke port base med lakeret skuffe i mat antracitgrå. Vanity integreret i Novcryl. cm baggrundsbelyst spejl. 120 x 85 timer.

Præparatet indeholder:
- Håndvask bund + top 120 cm
- Baggrundsbelyst spejl cm120x85h

Bemærk: træ bøjle er ikke inkluderet i sammensætningen.

specifikationer
Faciliteter: træ partikel sp. 16 mm hydrofobe V100 E1 klasse med sider i adlet vision eller forskellige nuancer lakerede.
lakerede fronter: MDF sp. 18 mm lakeret
Planer Novcryl spess.12 mm.

Den Novcryl er et materiale bestående af en afbalanceret blanding af forskellige af fremragende kvalitet mineralske afgifter, forbundet af særlige polyester harpiks for at sikre god mekanisk og kemisk modstandsdygtighed. Rengøring er ekstremt nemt med flydende ikke-slibende, eventuelle småridser, der kan opstå ved brug af årene, de kan tages med polering børster og voks typisk af køretøjets reparation industrien.

Lakerede overflader, kræver særlig omhyggelig vedligeholdelse for at undgå ridser eller pletter. De er tilstrækkelig for rengøringsmidler til glas eller alkohol fortyndet med vand, tørring straks med bløde og ikke-slibende klude.

The Light 45 kollektionen tilbyder et badeværelse med rene og strenge linjer, som er den samme form og funktion og producerer en vital og ungdommelig atmosfære. De vasken port baser kan vælge med tre forskellige typer gulve:
-gulv integreret i blank hvid NOVCRYL den store rektangulære tanken;
-gulv vask integreret i 10 mm tykt glas, i blank eller satin finish, lakeret i alle 35 farver af lak;
-gulv hvid keramik håndvask.
Afslutter af baser, reoler og søjler kan være MDF mat eller blank lakeret i 35 farver. Fås også er HPL finish en innovativ materiale arbejdet med i 3 farver foreslog banebrydende teknikker: hvid ask, eg elfenben og mørk valnød. En bred vifte af spejle beriger helheden.
Dørene til Light 45 kollektion har et originalt værk i "trin", der letter åbningen af ​​elementerne og gør det elegant og raffineret sæt af sammensætningen.

Blandingsbatteri er ikke inkluderet i sammensætningen, for at have mere information til: clienti@viadurini.it

For nylig viste produkter