Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

baderumsmøbler sammensætning suspenderet Novello Craft håndværk

Kode: CRAFT N08
kr 45.372,53
Moms er inkluderet
- +
Leveringstider
4 uger
Tilpasset
Denne vare kan tilpasses. For yderligere information: info@viadurini.dk
Novello
Du kan tilpasse alle vores forslag bad kompositioner, så kontakt os for et tilbud til: clienti@viadurini.it

Baderumsmøbler sammensætning suspenderet Novello Craft håndværk
Eco-følsomme, håndværket er funktionelle til æstetiske holdbarhed. Resultatet er den forøgede levetid af objektet, det vil sige en længere levetid, hvorved den virkning, hvilket øger dens miljøvenlighed.
Sammensætningen er i mat lakeret hvid, håndvask integreret laminam hvid oxid; reoler i mat papir og mat lakeret hvidt sukker.

Badeværelset Sættet indeholder:
1 L.90 x s.45 x H.50 cm
2 L.90 x s.45 x H.50 cm
L.180 x s.45 x 3 cm H.2
3A L.70 x P.31 x H.11 cm
4 x P.3 L.90 x H.100 cm
4A Side Led Mirror
5 L.100 x s.21 x H.25 cm
6 L.75 x s.21 x H.25 cm
7 L.75 x s.21 x H.25 cm

Bemærk venligst, at lejderen fører objekter er ikke inkluderet

specifikationer
Strukturer i lakeret: MDF sp. 16 mm.
Lakerede fronter: MDF sp. 16 mm.
Planer Laminam: laminam sp. 3 mm

De lakerede overflader kræver særlig omhyggelig vedligeholdelse for at undgå ridser. De er tilstrækkelig for rengøringsmidler til glas eller alkohol fortyndet med vand, tørring straks med bløde og ikke-slibende klude.

Laminam: Den behagelighed og forfinelse af overfladebehandlinger danner "hud" af Laminam plader: modstandsdygtige over for stød, ridser, vandafvisende og olieafvisende, modstandsdygtig over for syrer, UV-stråler, Laminam overflader, fås i forskellige farver uforanderlige over tid . Let at rengøre og hygiejnisk, fordi ikke-absorberende, pladerne, er naturlige og fri for giftige stoffer.

Den Novello æstetiske presser på for at innovere produkter på udkig efter en personalisering, hvor kreativitet er i stigende grad spazio.Con Craft kollektionen er inddrivelse af håndværk i moderne form den mobile antager selv aspekter, der gør det unikt, en perfekt syntese af tradition og innovation. Sagen er taget som en grundlæggende værdi i en kontinuerlig udforskning af nye muligheder for at sprede og berige de foreslåede initiativer, som de kan erklære objektet og fremme mødet mellem traditionel kunstnerisk håndværk og smag for eksperimenter og planlægningen af ​​sit moderne design.
Craft er det ultimative udtryk for design Novello, sit kald for innovation, og talent i jagten på materialer og avancerede teknologier kunstfærdigt udført af håndværksmestre. Alle møbler er fremstillet af krydsfiner.

Blandingsbatteri er ikke inkluderet i sammensætningen, for at have mere information til: clienti@viadurini.it

For nylig viste produkter