Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

baderumsmøbler sammensætning jorden moderne design Novello Craft

Kode: CRAFT N01
kr 51.728,85
Moms er inkluderet
- +
Leveringstider
4 uger
Tilpasset
Denne vare kan tilpasses. For yderligere information: info@viadurini.dk
Novello
Du kan tilpasse alle vores forslag bad kompositioner, så kontakt os for et tilbud til: clienti@viadurini.it

Baderumsmøbler sammensætning jorden moderne design Novello Craft
Sted følelser, håndværk kombinerer renheden af ​​design og sensualitet, stil og raffinement, der tager form i et badeværelse samling, der kan formidle følelser, takket være harmoni af de elementer og sensoriske sprog materialer.
Oak sammensætning termocotto, vask i sten bærende mat grå.

Badeværelset Sættet indeholder:
1 L.90 x s.45 x H.50 cm
2 L.90 x s.45 x H.50 cm
L.180 x s.45 x 3 cm H.2
4 L.45 x s.40 x H.35 cm
5 L.180 x H.60 cm x P.3
5A mindre Led Mirror
6 L. 18 x P.12 x H.18 cm
7 L.60 x P.12 x højde 12 cm

specifikationer
Trækonstruktioner: birk krydsfiner sp. 16 mm fineret eg.
Wooden fronter: i birk krydsfiner sp. 16 mm fineret eg.

The Oak fås i tre finish: naturligt knudret med noder på efterspørgslen, knudret hvid, termocotto staved. Sidstnævnte er en sofistikeret proces, som har til formål at øge samhørighed og kompakthed af fibrene, men samtidig give meget gode mekaniske egenskaber og af modstandsdygtigheden.

Stone: Travertin poleret harpiks, sten mat grå, mat trachite og Carrara: natursten er de første byggematerialer, som anvendes i historien, ud over den charme af eksistens i millioner af år har karakteristika af styrke, kompakthed og per definition være biokompatible dem den udgjorde jorden.

Den Novello æstetiske presser på for at innovere produkter på udkig efter en personalisering, hvor kreativitet er i stigende grad spazio.Con Craft kollektionen er inddrivelse af håndværk i moderne form den mobile antager selv aspekter, der gør det unikt, en perfekt syntese af tradition og innovation. Sagen er taget som en grundlæggende værdi i en kontinuerlig udforskning af nye muligheder for at sprede og berige de foreslåede initiativer, som de kan erklære objektet og fremme mødet mellem traditionel kunstnerisk håndværk og smag for eksperimenter og planlægningen af ​​sit moderne design.
Craft er det ultimative udtryk for design Novello, sit kald for innovation, og talent i jagten på materialer og avancerede teknologier kunstfærdigt udført af håndværksmestre. Alle møbler er fremstillet af krydsfiner.

Blandingsbatteri er ikke inkluderet i sammensætningen, for at have mere information til: clienti@viadurini.it

For nylig viste produkter