Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Badekar fritstående moderne design Love af Novello

Kode: LV01
kr 58.688,06
Moms er inkluderet
- +
Leveringstider
14 arbejdsdage
Novello
Fritstående bad i moderne design Love af Novello, fremstillet i Italien
Cristalplant badekar med overløb hul. Afløbet Push & pull er inkluderet i karret.
Foranstaltninger L.185 x s 95 x H. 87 cm, kg. 155.

For fastsættelse er det tilstrækkeligt at forsegle den nedre del til gulvet. Tanken er testet i henhold til den planlagte cyklus med UNI EN 14516.
i tilfælde af træemballage 200x110x108 cm H

Blandingsbatteri er ikke inkluderet, for at have mere information til: clienti@viadurini.it

Cristalplant er en kompakt materiale og ikke behandlet med maling, bestående af en høj procentdel af mineralske fyldstoffer og ved en lav procentdel af harpiks, der gør overfladen behagelig at røre ved og resistente. Kan rengøres med almindelige kommercielle produkter såsom multi-purpose Cif Cif spray med blegemiddel, Mr. Clean og, meget vigtig, ikke skal anvendes til rengøringsmidler, der indeholder opløsningsmidler eller skrappe kemikalier såsom trichlorethylen, fortynder, terpentin og ammoniak .
For overfladen nyttiggørelse fra enhver ufuldkommenhed på grund af den brug, såsom ridser eller kalkpletter og gendanne det oprindelige udseende er nok glatte overfladen med en slibende svamp såsom Scotch Brite leveret, derefter tørre med en blød klud.
Efter installation af Cristalplant ensartet glatte overfladen med Scotch Brite leveret, for at eliminere eventuelle striber, ridser eller snavs forårsaget i samleprocesser.

For nylig viste produkter