Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Atlantis Connubia Calligaris stol i metal og stof, 2 stk

Kode: ATLANTIS1527
kr 3.155,83
Moms er inkluderet

madein_italy

Tjenester i forbindelse med produktet

- +
Foranstaltninger
L 53xP 56xH 76 (46) cm
Leveringstider
* 20 arbejdsdage leveringstid kan variere, hvis produktet ikke er på lager
Connubia
Atlantis Connubia Calligaris stol i metal og stof, fremstillet i Italien, 2 stk
Atlantis stol model fra strukturen i forkromet metal. Sæde og ryg er dækket i EKOS belagt teknisk stof. Udformningen af ​​pleje linjer gør denne nice produkt og samtidig ergonomisk. Robusthed metalkonstruktionen, kombineret med den praktiske gennemførlighed af vaskbar belægning, lave en stol med slæde base med maksimal funktionalitet.

ITALIENSKE producent: Calligaris
I 2016 Calligaris afslører nye brand Connubia af Calligaris: En samling, der indeholder alle de traditioner, kvalitet og design, der altid har ledsaget den 'italienske selskab. Calligaris Manzano blev født i Friuli i 1923 som en håndværker virkelighed familie; Friuli-baserede selskab oprindeligt specialiseret i produktion af rustikke træstole med halm, og derefter omdannes i 60'erne og 80'erne blæst industri og udvide sit sortiment, inculdendo fast spiseborde, udvides borde design, møbler til soveværelse, stue og komplementer.
I dag Calligaris er berømt over hele verden, der betjener mere end 90 lande og gøre brug af et samarbejde med internationale designere. Den kvalitet og stil af sine samlinger stammer fra en dyb passion for produktet, samt omfattende kontrol i enhver produktionsproces.

For nylig viste produkter