Made in Italy

Atina vægur i dekoreret træ, design lavet i Italien

  • Made in Italy
  • Kode: Atina
kr 3.670,35 kr 4.587,94 -20%
Leveringstider 7 arbejdsdage
Atina trævæg ur, lavet i Italien
Atina er et vægur, hvor stiliserede tegninger giver en afslappende og indbydende udsigt over naturen. En original stil detalje, der ikke blot reagerer på sin nyttige opgave at angive tiden, men også af indretning ved at inddrage dig selv i harmoni med dit hjemlige rum.

Brugen af smukke og kendte wood essenser er blandt de karakteristiske træk ved dette ur lavet i Italien. Det er udelukkende lavet af hænderne på sagkyndige håndværkere, der sigter mod en ide om kvalitet, der går ud over produktet, og som omfatter engagement og løbende efterspørgsel efter forbedringer. Atina består af en struktur med indlæg i træ. Denne teknik kræver, at tynde træplader 6 tiendedele mm vælges en efter en baseret på venens egenskaber og den farve, der passer bedst til det specifikke produkt, der behandles. Træpladerne skæres for at få små stykker, som derefter sammenføjes med hånden som et puslespil, og til sidst bliver panelet perfekt fremstillet med hånden.
Atina fås i to størrelser og tre forskellige farver på forskellige typer træ:
Mål:
- L40 x P3 x H40 cm; diameter 40cm.
- L50 x P3 x H40 cm; diameter 50 cm.
Farver:
- Koldt: Essens af lysegrå og mørkegrå asketræ og brugbar øjenfarvet violet. Kanten er i sort aske, og hænderne og tallene er i sort farvet aluminium;
- Varmt: egetræ, wenge og birk farvede sider. Kanten er i wengefarvede sider, og hænder og tal er i naturlig aluminium;
- Farver: Essenser af blå asketræ, birk og mørkegrå aske. Kanten er i sort aske, og hænder og tal er i naturlig aluminium.
Asken er kompakt, resistent og samtidig elastisk. Det er meget udbredt i naturligt men også farvet, hvilket forstærker både materialets ven og farvets lysstyrke. Siderne er en hård, kompakt og elastisk essens fra tropisk Vestafrika, svært at bruge mørk plet. Den brugbare eyeliner er lavet af de fineste trunker af ahorn og er prikket med øjenlåg. Disse er vanddråberne fængslet inde i de unge fjederfibre, der aftrykker de karakteristiske små cirkler på materialet efter pludselige frost. Egen er lavet af det fineste egetræ og har altid været meget udbredt. Birken er et lysegult træ, der kommer fra de kolde skove i Nordeuropa. På grund af kuffertens lille størrelse opnås pladerne ved en bestemt proces, der bladrer dem langs omkredsen langsgående.

Gør dine rum hyggelige og sjove med dette ur med et uimodståeligt design lavet i Italien. Kontakt os for mere information.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter