Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Artisan væglampe i sort jern med 2 lampeskærme fremstillet i Italien - tårn

Kode: TOWER1
kr 8.046,29 kr 11.184,28 -28%
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Materiale
Jern
Foranstaltninger
L 20 x P 20 x H 50 cm
Leveringstider
15 arbejdsdage
Viadurini Lighting

Håndlavet sort jernlampe med små koniske lampeskærme Made in Italy.

Denne væglampe er fremstillet i Italien og er helt håndlavet . Dens struktur er lavet af sort jern med frostsvejsninger og har et dobbelt angreb med 2 små koniske lampeskærme i varm hvid.
Hvis du leder efter et møbel, der kan bringe et rustikt strejf til dit hjem, er denne lampe den ideelle løsning takket være de anvendte materialer og deres finish, der giver liv til en moderne genfortolkning af et design, der er mere traditionelt i stand til at gifte sig med moderne men også vintage møbler stilarter. Dens struktur har enkle linjer , hvor kontrasten mellem det sorte jern og de hvide lampeskærme giver dig mulighed for at få et unikt resultat, der repræsenterer en ægte dekorativ genstand, selv når den bliver afvist.
Væglampekategorien bruges især til effektivitet, samtidig med at der opretholdes et minimalt fodaftryk. Disse lamper er ideelle til at skabe atmosfære eller fremhæve bestemte områder af huset. De er perfekte løsninger til at skabe lys- og skyggespil, der kan revolutionere et rums udseende og berige dets æstetik.

Lampe / stikkontakt: E14 230V
Størrelse : L 20 x P 20 x H 50 cm

NB: pære ikke inkluderet.

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter