Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Artisan væglampe i jern og aluminium fremstillet i Italien - Conica

Kode: CONICA
kr 2.842,08 kr 3.950,52 -28%
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Materiale
Jern og aluminium
Foranstaltninger
Lampeskærm: diameter 10 x H 15 cm; Bund: diameter 6 cm
Leveringstider
15 arbejdsdage
Viadurini Lighting

Håndlavet jernvæglampe med aluminiumskærm Lavet i Italien.

Denne væglampe er håndlavet i Italien og har en jernstruktur med en mørk syreætset aluminiumskærm, hvis indre er malet i orange guld.
Dens design minder om vintage- lamper med en traditionel smag, men genbesøgt i en moderne nøgle for at give liv til et unikt supplement, hvis dekorative værdi er på niveau med dets funktionalitet, hvilket giver dig mulighed for at oplyse små rum i huset for at skabe ideel afslapningshjørner for at nyde stille øjeblikke, for eksempel ved at læse en god bog.
Takket være den passion af italienske håndværkere og brug af høj kvalitet råvarer, resultatet er en solid og robust væglampe med et unikt design, der passer perfekt til enhver stil af møbler, fra de mest moderne til de mest traditionelle.
Væglampekategorien bruges især til effektivitet, samtidig med at der opretholdes et minimalt fodaftryk . Disse lamper er ideelle til at skabe atmosfære eller fremhæve bestemte områder af huset. De er perfekte løsninger til at skabe lys- og skyggespil, der kan revolutionere et rums udseende og berige dets æstetik.

Lampe / stikkontakt: GU10 230V

NB: pære ikke inkluderet.

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter