Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Artisan væglampe i jern Corten Finish Made in Italy - Cialda

Kode: CIALDA
kr 3.885,97 kr 5.401,50 -28%
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Materiale
Jern
Foranstaltninger
L 12 x H 18 cm
Leveringstider
15 arbejdsdage
Viadurini Lighting

Håndlavet jernlampe med corten finish Made in Italy.

Denne væg lampe er håndlavet i Italien med en jern struktur i corten mål dannet af en plade, der skal fastgøres til væggen og et cylindrisk element, inden i hvilken varmt lys LED er integreret. Komplet med elektronisk forkobling, der kan installeres eksternt.
Væglampekategorien bruges især til effektivitet, samtidig med at der opretholdes et minimalt fodaftryk. Disse lamper er ideelle til at skabe atmosfære eller fremhæve bestemte områder af huset. De er perfekte løsninger til at skabe lys- og skyggespil, der kan revolutionere et rums udseende og berige dets æstetik.
Det, der kendetegner denne artikel, er dens enkle design , der ikke går ubemærket hen takket være brugen af materialer og overflader, der er i stand til at give et rustikt og vintage touch til miljøet. Resultatet er derfor en lampe med en unik stil og en stærk personlighed, der giver dig mulighed for at belyse miljøet på en funktionel måde, altid under hensyntagen til det dekorative aspekt, der er nødvendigt for smagfuldt at fuldføre møblerne i moderne miljøer.

Lampe / stikkontakt : LED 1W 350mA 3000 ° K
Mål : L 12 x H 18 cm (lampe L 4 x P 4 x H 4,5 cm)

NB: LED inkluderet.

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter