Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Artisan gulvlampe i sort jern og aluminium fremstillet i Italien - Brema

Kode: BREMA
kr 7.771,95 kr 10.803,00 -28%
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Materiale
Jern og aluminium
Foranstaltninger
L 25 x P 25 x H 135 cm
Leveringstider
15 arbejdsdage
Viadurini Lighting

Håndlavet gulvlampe i jern og aluminium, moderne og alsidigt design Fremstillet i Italien.

Denne gulvlampe er håndlavet i Italien med sort jernstruktur med mørk ætsning og justerbar lampeskærm i aluminium med let ætsende materiale udvendigt og malet orange guld indeni. Komplet med universal kabelforskruningsdæmper.
Denne type produkt repræsenterer en perfekt idé til at opfinde lyspunkter i hjemmet som spisestuer eller stuer, hvor det ikke er muligt at installere en lysekrone, skabe ideelle områder til afslapning og læsning i stuen eller i studiet eller endda til give et nyt liv til miljøer som gange eller små rum i huset, der ikke er meget værdsatte.
Under alle omstændigheder er det vigtigt, at lampen spiller en rolle, der er så funktionel som den er af design og dekorativt, og dermed opnår et produkt, der er i stand til at henlede opmærksomheden på sig selv, skaber varme og indbydende atmosfærer, når den tændes eller repræsenterer en dekorativ genstand, der blive en del af miljøet og øge dets værdi, hvis den ikke bliver brugt. Denne gulvlampe takket være sine enkle former og muligheden for at orientere lyspunktet efter dine behov og krav kan let opfylde begge roller, hvilket viser sig at være den perfekte løsning til at belyse dine værelser med stil og smag.

Størrelse : L 25 x P 25 x H 135 cm
Lampe / stikkontakt: GU10 230V 7W 2700K

NB : LED-pære inkluderet.

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter