Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Artisan gulvlampe i natur messing med LED Made in Italy - Agio

Kode: AGIO1
kr 7.490,02 kr 10.411,16 -28%
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Materiale
Messing
Foranstaltninger
Bund: L 20 x P 20 cm
Leveringstider
15 arbejdsdage
Viadurini Lighting

Gulvlampe i naturlig messing med justerbart LED-lys Fremstillet i Italien.

Denne gulvlampe har en struktur i naturfinish messing med nøglesamlinger udstyret med en justerbar cylinder, hvori LED'en er placeret. Komplet med 230V foddæmper.
Dens design er enkel og vigtig, men messingfinishen hjælper med at give produktet sin stærke personlighed, hvilket gør det unikt og ekstremt originalt, så det kan placeres i værelser med forskellige møbler, fra det mest moderne til det mest traditionelle.
Håndlavet i Italien repræsenterer dette supplement en særlig velegnet idé, der skal bruges som et lyspunkt i stuen for at skabe et lille hjørne, hvor man kan læse eller blot nyde et øjebliks afslapning.
Denne type produkt repræsenterer faktisk et grundlæggende møbel, der skaber et lyspunkt, samtidig med at det bevæger miljøet og beriger husets stil. Det, der er vigtigt i valget, er helt klart det funktionelle aspekt, men mere og mere leder vi også efter et design, der kan tiltrække opmærksomhed, så lampen bliver et dekorativt element, der bliver en del af miljøet og øger dens værdi.

Lampe / stikkontakt : GU10 7W 510 lumen 2700 ° K

NB: LED-pære inkluderet.

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter