Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Artisan Design lysekrone med jernkonstruktion fremstillet i Italien - Tinna

Kode: TINNA1
kr 15.261,97 kr 21.214,15 -28%
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Materiale
Jern
Foranstaltninger
Bund: L 15 x P 15 cm - Samlet højde 120 cm
Leveringstider
15 arbejdsdage
Viadurini Lighting

Håndlavet lysekrone med let syreætset jernstruktur Lavet i Italien.

Denne moderne lysekrone, der er håndlavet i Italien, har en struktur udelukkende lavet af let ætset jern bestående af en central krop og 5 vandrette elementer i forskellige længder, i slutningen af hvilke pærerne er installeret.
Lysekronen er utvivlsomt den rigtige hovedperson inde i rummet, da den repræsenterer den vigtigste lyskilde, der takket være dens størrelse homogent kan belyse store miljøer som stuer, spisestuer eller køkkener. Det er derfor vigtigt at vælge den rigtige efter dine behov og de omkringliggende møbler for at skabe en delikat og indbydende atmosfære.
Håndlavet med kvalitetsråmaterialer , dette supplement viser sig at være solidt og robust, hvilket sikrer fremragende holdbarhed og kombinerer funktionalitet og et originalt og kreativt design, som pærerne, når de er installeret, giver et strejf af elegance . Det, der er født, er derfor en lysekrone med en enkel og moderne stil , der ikke går ubemærket hen i rummet, hvilket viser sig at være et ægte designobjekt, der er i stand til at fuldføre indretningen af rummet og berige dets æstetik.

Lampe / stikkontakt: E27 230V

NB: pærer er ikke inkluderet.
Længden af hoveddelen kan tilpasses efter dine behov. Kontakt os for mere information ved hjælp af formularen " Anmod om information ".

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter