Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Artisan Design gulvlampe i sort jern fremstillet i Italien - Curva

Kode: CURVA
kr 6.103,30 kr 8.483,56 -28%
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Materiale
Jern
Foranstaltninger
L 30 x P 20 x H 180 cm
Leveringstider
15 arbejdsdage
Viadurini Lighting

Håndlavet gulvlampe med jernkonstruktion Fremstillet i Italien.

Denne gulvlampe er håndlavet i Italien og har en sort jernkonstruktion præget af et ekstremt vigtigt design og enkle linjer. Resultatet er et minimalt produkt, der er i stand til at tilpasse sig perfekt til indretningen af miljøer i moderne stil og formår at forblive diskret, men uden at gå ubemærket hen.
Blandt de mange ideer til belysning af et miljø er denne især især velegnet til at give lyspunkter, der kan tilføjes til de, der allerede er til stede, såsom dem, der leveres af loftslysekroner eller endda til områder i huset, hvor du vil skabe en afslappende atmosfære, det er unikt . I årenes løb har lamperne fået mere og mere en dekorativ og designkonnotation og ikke længere kun relateret til artiklens funktionalitet.
Takket være kvalitetsråmaterialer og lidenskab hos italienske håndværkere er det, der er født, et unikt objekt, der er i stand til at forbedre miljøets stil, give personlighed og karakter og samtidig skabe en indbydende og elegant atmosfære ideel til at genskabe et område helt dedikeret til afslapning.

Lampe / stikkontakt : E27 230V

NB : LED-pære ikke inkluderet.

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter